Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the flys Songtekst: rejected coin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the flys - rejected coin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rejected coin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the flys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the flys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rejected coin .

Origineel

someone left me in the desert to dieee someone who'll reject me from a pinball machinee do you wanna knooow how i feeeel do you wanna knoooow what it takes to be reaaal someone left me there to die someone sent me there to die do you really wanna knoow really wanna knooow someone left me in the pocket of their wash someone who'll ingest me in the stomach of their lives lord of flies do you really wanna knooow how i feel nothing ever shows what it takes to be reaaaaaal someone left me there to die someone sent me there to die do you really wanna knooooow you really oughta shooow do you really wanna knoooow really wanna knoooooow do you wanna knooow how i feel you really oughta shoow what it takes it to be reeeeaaaaaaal someone left me there to die someone sent me there to die do you really wanna knooow really oughta shooow really wanna knooow really wanna someone left me in a pinball machineeeeeeee

 

Vertaling

iemand liet me achter in de woestijn om te sterven iemand die me van een flipperkast zal afstoten wil je weten hoe ik me voel wil je weten wat er nodig is om echt te zijn iemand liet me achter daar om te sterven iemand stuurde me om te sterven. wil je het echt weten wil je het echt weten iemand liet me achter in de zak van hun was iemand die me in de maag van hun leven zal opeten heer der vliegen wil je echt weten hoe ik me voel niets laat ooit zien wat er nodig is om echt te zijn Iemand liet me achter. daar om te sterven iemand stuurde me om te sterven wil je het echt weten you really oughta shooow wil je het echt weten echt willen ken wil je weten hoe ik me voel you really oughta shoow wat er voor nodig is om reeeeaaaaaaal te zijn Iemand liet me achter. daar om te sterven iemand stuurde me om te sterven wil je het echt weten really oughta shooow echt wil knowooow really wanna iemand liet me achter in een flipperkast