Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fold Songtekst: stay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fold - stay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay .

Origineel

You put a vision in me A passion so strong That it beckons me still Calling me desperately, stay Oh, what do I know' You're rendering beauty From what I dispose Characteristically so buoyantly Vitally barely alive All that remains From off in another direction Is calling me still, stay Stay, where you are Time will pass as they fall away It's a shame to come so far Just to watch it all slip away If you wanna stay, where you are Time will pass as they fall away It's a shame to come so far Just to watch it all fade away As you fade away Oh, what do I know' You're rendering beauty From what I destroyed Characteristically so buoyantly Vitally, barely alive All that remains From off in another direction Is calling me still, stay

 

Vertaling

Jij hebt een visie in mij gelegd Een passie zo sterk Dat het me nog steeds wenkt Roept me wanhopig, blijf Oh, wat weet ik Je geeft schoonheid Van wat ik beschik Kenmerkend zo opgewekt Vitaal nauwelijks in leven Alles wat overblijft Van in een andere richting Roept me nog, blijf Blijf, waar je bent De tijd zal voorbijgaan als ze wegvallen Het is een schande om zo ver te komen alleen maar om het allemaal weg te zien glijden Als je wilt blijven, waar je bent De tijd zal voorbijgaan als ze wegvallen Het is een schande om zo ver te komen Om het allemaal te zien vervagen Als jij wegkwijnt Oh, wat weet ik ervan Je geeft schoonheid weer Van wat ik vernietigd heb Kenmerkend zo opgewekt Vitaal, nauwelijks in leven Alles wat overblijft Van in een andere richting Roept me nog, blijf