Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the forecast Songtekst: tiny star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the forecast - tiny star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tiny star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the forecast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the forecast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tiny star .

Origineel

Up to heaven, down to hell Which of these is better? I don't want to miss it I don't want to miss you Can I meet you there? I can't see through all the dark in my eyes I may never see anything again Build me up so high So I can almost kiss your face Facing the morning is always easier Golden sunlight dancing through the day You tiny star Up to heaven, down to hell Rock and roll is better Don't want to keep it Don't want to keep you 'Til you want to stay

 

Vertaling

Naar de hemel, naar de hel Welke van deze is beter? Ik wil het niet missen. Ik wil jou niet missen. Kan ik je daar ontmoeten? Ik kan niet zien door al het donker in mijn ogen. Misschien zie ik nooit meer iets. Bouw me zo hoog op Zodat ik bijna je gezicht kan kussen De ochtend tegemoet is altijd makkelijker Gouden zonlicht danst door de dag Jij kleine ster Omhoog naar de hemel, omlaag naar de hel Rock en roll is beter Don't want to keep it Ik wil je niet houden 'Totdat je wilt blijven