Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the foreign exchange Songtekst: daykeeper

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the foreign exchange - daykeeper ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daykeeper? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the foreign exchange! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the foreign exchange en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daykeeper .

Origineel

I can?t sleep at night Cause they won?t see me Running from the daylight To where she keeps me And when the sun rises, she watches over me Waiting for the daylight Cause then she?ll keep me In the safety of her arms She never leaves me And when the sun rises, she watches over me He tells me all his secrets He thinks nobody knows We lay together in daylight I love him so And when the sun rises, he watches over me It?s not like it was before And she can?t keep me anymore She loves me? Why don?t you stay here with me I pray that our morning won?t leave Let me keep you, then you?ll see Don?t hide the truth from yourself It?s you that I?ll love and protect Let me keep you here with me

 

Vertaling

Ik kan 's nachts niet slapen Omdat ze me niet zullen zien Rennen van het daglicht Waar ze me vasthoudt En als de zon opkomt, waakt ze over mij Wachten op het daglicht Omdat ze me dan zal houden In de veiligheid van haar armen Ze verlaat me nooit En als de zon opkomt, waakt ze over mij Hij vertelt me ??al zijn geheimen Hij denkt dat niemand het weet We lagen samen bij daglicht Ik hou zo van hem En als de zon opkomt, waakt hij over mij Het is niet zoals het eerder was En ze kan me niet meer houden Zij houdt van mij? Waarom blijf je niet hier bij mij Ik bid dat onze ochtend niet zal vertrekken Laat me je houden, dan zie je het wel Verberg de waarheid niet voor jezelf Jij zult ik liefhebben en beschermen Laat me je hier bij me houden