Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the foundations Songtekst: build me up buttercup

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the foundations - build me up buttercup ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van build me up buttercup? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the foundations! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the foundations en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals build me up buttercup .

Origineel

Why do you build me up (build me up) buttercup, baby Just to let me down (let me down) and mess me around And then worst of all (worst of all) you never call, baby When you say you will (say you will) but I love you still I need you (I need you) more than anyone, darlin' You know that I have from the start So build me up (build me up) buttercup, don't break my heart "I'll be over at ten", you told me time and again But you're late, I wait around and then (bah-dah-dah) I went to the door, I can't take any more It's not you, you let me down again (Hey, hey, hey!) baby, baby, try to find (Hey, hey, hey!) a little time and I'll make you mine (Hey, hey, hey!) I'll be home I'll be beside the phone waiting for you Ooo-oo-ooo, ooo-oo-ooo Why do you build me up (build me up) buttercup, baby Just to let me down (let me down) and mess me around And then worst of all (worst of all) you never call, baby When you say you will (say you will) but I love you still I need you (I need you) more than anyone, darlin' You know that I have from the start So build me up (build me up) Buttercup, don't break my heart You were my toy but I could be the boy you adore If you'd just let me know (bah-dah-dah) Although you're untrue, I'm attracted to you all the more Why do I need you so (Hey, hey, hey!) baby, baby, try to find (Hey, hey, hey!) a little time and I'll make you mine (Hey, hey, hey!) I'll be home I'll be beside the phone waiting for you Ooo-oo-ooo, ooo-oo-ooo Why do you build me up (build me up) buttercup, baby Just to let me down (let me down) and mess me around And then worst of all (worst of all) you never call, baby When you say you will (say you will) but I love you still I need you (I need you) more than anyone, darlin' You know that I have from the start So build me up (build me up) buttercup, don't break my heart I-I-I need you-oo-oo more than anyone, baby You know that I have from the start So build me up (build me up) buttercup, don't break my heart

 

Vertaling

Why do you build me up (bouw me op) buttercup, baby Just to let me down (laat me naar beneden) and mess me around En dan het ergste van alles, je belt nooit, schat. Wanneer je zegt van wel (zegt van wel) maar ik hou nog steeds van je Ik heb je meer dan wie dan ook nodig, schat Je weet dat ik dat vanaf het begin heb gedaan Dus bouw me op, boterbloem, breek mijn hart niet. "Ik ben er om tien uur", zei je me keer op keer. Maar je bent laat, ik wacht rond en dan (bah-dah-dah) Ik ging naar de deur, ik kan er niet meer tegen Het ligt niet aan jou, je liet me weer in de steek (Hey, hey, hey!) baby, baby, probeer te vinden (Hey, hey, hey!) een beetje tijd en ik zal je de mijne maken Ik zal thuis zijn. Ik zal naast de telefoon op je wachten Ooo-oo-ooo, ooo-oo-ooo Why do you build me up (bouw me op) buttercup, baby Just to let me down (laat me naar beneden) and mess me around En dan het ergste van alles (het ergste van alles) je belt nooit, schat Wanneer je zegt van wel (zegt van wel) maar ik hou nog steeds van je Ik heb je meer dan wie dan ook nodig, schat Je weet dat ik dat vanaf het begin heb gedaan Dus bouw me op, Boterbloem, breek mijn hart niet. Je was mijn speeltje, maar ik kan de jongen zijn die je aanbidt. Als je het me gewoon zou laten weten. Al ben je niet waar, ik voel me des te meer tot je aangetrokken Waarom heb ik je zo nodig (Hey, hey, hey!) baby, baby, probeer te vinden (Hey, hey, hey!) een beetje tijd en ik zal je de mijne maken Ik zal thuis zijn. Ik zal naast de telefoon op je wachten Ooo-oo-ooo, ooo-oo-ooo Why do you build me up (build me up) buttercup, baby Just to let me down (laat me naar beneden) and mess me around En dan het ergste van alles (het ergste van alles) je belt nooit, schat Wanneer je zegt van wel (zegt van wel) maar ik hou nog steeds van je Ik heb je meer dan wie dan ook nodig, schat Je weet dat ik dat vanaf het begin heb gedaan Dus bouw me op, boterbloem, breek mijn hart niet. Ik heb je meer dan wie dan ook nodig, schat. Je weet dat ik dat heb vanaf het begin Dus bouw me op, boterbloem, breek mijn hart niet.