Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the four seasons Songtekst: always something there to remind me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the four seasons - always something there to remind me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van always something there to remind me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the four seasons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the four seasons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals always something there to remind me .

Origineel

I walk along the city streets You used to walk with me, And every step I take recalls How much in love, we used to be Oh, how can I forget you When there is always something there to remind me Always something there to remind me I was born to love you, And I will never be free You'll always be a part of me When shadows fall, I pass a small cafe Where we would dance at night And I can't help recalling How it felt to kiss and hold you tight Oh, how can I forget you When there is always something there to remind me Always something there to remind me I was born to love you, and I will never be free You'll always be a part of me If you should find you miss the sweet And tender love we used to share Just go back to the places Where we used to go and I'll be there Oh, how can I forget you When there is always something there to remind me Always something there to remind me I was born to love you, and I will never be free When there is, when there is When there is always something there to remind me

 

Vertaling

Ik loop door de straten van de stad Je liep met me mee, En elke stap die ik zet, roept terug Hoeveel verliefd waren we vroeger Oh, hoe kan ik je vergeten Als er altijd iets is dat me eraan herinnert Altijd iets om me eraan te herinneren Ik ben geboren om van je te houden, En ik zal nooit vrij zijn Je zult altijd een deel van mij zijn Als er schaduwen vallen, passeer ik een klein café Waar we 's avonds zouden dansen En ik kan het niet helpen eraan te denken Hoe het voelde om je te kussen en vast te houden Oh, hoe kan ik je vergeten Als er altijd iets is dat me eraan herinnert Altijd iets om me eraan te herinneren Ik ben geboren om van je te houden en ik zal nooit vrij zijn Je zult altijd een deel van mij zijn Als je merkt dat je het snoepje mist En tedere liefde die we vroeger deelden Ga gewoon terug naar de plaatsen Waar we heen gingen en ik zal er zijn Oh, hoe kan ik je vergeten Als er altijd iets is dat me eraan herinnert Altijd iets om me eraan te herinneren Ik ben geboren om van je te houden en ik zal nooit vrij zijn Wanneer er is, wanneer er is Als er altijd iets is dat me eraan herinnert