Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the four seasons Songtekst: new mexican rose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the four seasons - new mexican rose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new mexican rose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the four seasons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the four seasons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new mexican rose .

Origineel

I can see There ain't no room for me You're only holdin' up your heart in sympathy If there's another man Then girl I understand Go on and take his hand And don't you worry 'bout me I'll be blue And I'll be cryin' too But girl you know I only want what's best for you What good is all my pride If our true love has died Go on and be his bride And don't you worry 'bout me I'll be strong I'll try to carry on Although you know it won't be easy when your gone I'll always think of you The tender love we knew But somehow I'll get through So don't you worry 'bout me Ooo-oo Baby Sweetie pie Before you say goodbye Remember if he ever leaves you high and dry Don't cry alone in pain Don't ever feel ashamed If you want me again Just don't you worry 'bout me I love you No matter what you do I'll spend my whole life waitin' if you want me too And if this is goodbye You know I'd rather die Than let you see me cry 'Cause then you'd worry 'bout me I'll be strong I'll try to carry on Although you know it won't be easy when your gone I'll always think of you The tender love we knew But somehow I'll get through So don't you worry 'bout me I'll be strong I'll try to carry on Although you know it won't be easy when your gone I'll always think of you The tender love we knew But somehow I'll get through So don't you worry 'bout me

 

Vertaling

Ik kan zien Er is geen plaats voor mij Je houdt je hart alleen maar vast uit medeleven Als er een andere man is Dan begrijp ik het meisje Ga door en neem zijn hand En maak je geen zorgen over mij Ik zal blauw zijn En ik zal ook huilen Maar meisje je weet dat ik alleen het beste voor je wil Wat heb ik aan al mijn trots Als onze ware liefde is gestorven Ga door en wees zijn bruid En maak je geen zorgen om mij Ik zal sterk zijn Ik zal proberen door te gaan Hoewel je weet dat het niet makkelijk zal zijn als je weg bent Ik zal altijd aan je denken. De tedere liefde die we kenden Maar op de een of andere manier kom ik er wel doorheen Dus maak je geen zorgen om mij Ooo-oo Baby Sweetie pie Before you say goodbye Onthoud dat als hij je ooit in de steek laat Huil niet alleen van de pijn Schaam je nooit Als je me weer wilt Maak je maar geen zorgen om mij Ik hou van je. Het maakt niet uit wat je doet Ik zal mijn hele leven wachten als jij dat ook wilt En als dit vaarwel is Je weet dat ik liever sterf dan dat je me ziet huilen Want dan zou je je zorgen om me maken Ik zal sterk zijn Ik zal proberen door te gaan Hoewel je weet dat het niet makkelijk zal zijn als je weg bent Ik zal altijd aan je denken De tedere liefde die we kenden Maar op de een of andere manier kom ik er wel doorheen Dus maak je geen zorgen om mij Ik zal sterk zijn Ik zal proberen door te gaan Hoewel je weet dat het niet makkelijk zal zijn als je weg bent Ik zal altijd aan je denken De tedere liefde die we kenden Maar op de een of andere manier kom ik er wel doorheen Dus maak je geen zorgen om mij