Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the four seasons Songtekst: teardrops

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the four seasons - teardrops ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teardrops? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the four seasons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the four seasons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teardrops .

Origineel

I sit in my room looking out at the rain My tears are like crystals, they cover my window pane I'm thinking of our lost romance and how it should have been Oh if we only could start over again I know you never forgive me dear, for running out on you I was wrong to take a chance with somebody new I sit in my room looking out at the rain My tears are like crystals, they cover my window pane I know you never forgive me dear, for running out on you Oh I long to do the things we used to do I'm lonely and I'm blue yet I'll try to get along Without you Teardrops, teardrops, teardrops

 

Vertaling

Ik zit in mijn kamer en kijk uit op de regen Mijn tranen zijn als kristallen, ze bedekken mijn ruit Ik denk aan onze verloren romance en hoe die had moeten zijn Oh, als we maar opnieuw konden beginnen Ik weet dat je me nooit vergeeft, dat ik je opraap Ik had het mis om een ??kans te wagen met iemand anders Ik zit in mijn kamer en kijk uit op de regen Mijn tranen zijn als kristallen, ze bedekken mijn ruit Ik weet dat je me nooit vergeeft, dat ik je opraap Oh, ik verlang ernaar om de dingen te doen die we vroeger deden Ik ben eenzaam en ik ben blauw, maar ik zal proberen met elkaar om te gaan Zonder jou Traan, traan, traan