Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the four tops Songtekst: i’ll turn to stone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the four tops - i’ll turn to stone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll turn to stone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the four tops! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the four tops en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll turn to stone .

Origineel

If you take your love from me I'll turn to stone, turn to stone If your love I couldn't call my own I'll turn to stone, turn to stone I need your love in every way Your love I cling to When things slip away Without your love I'll be lost and alone No reason for living All purpose would be gone Without you there For my eyes to behold My life would be empty My heart would grow cold If you take your love from me I'll turn to stone, turn to stone If your love I couldn't call my own I'll turn to stone, turn to stone When I think of love I think of me and you When I think of happiness I think of us too You're my yesterdays And all my tomorrows The air I breathe Everything I need If from my life You were ever gone I'd fall to pieces You I depend on If you take your love from me I'll turn to stone, turn to stone If your love I couldn't call my own I'll turn to stone, turn to stone Darling without you I'll go on searching With a lonely heart That won't stop hurting Sorrow would be written On my face All my tears Would leave its trace I would be like a statue in a park Cold and alone A man without a heart If you take your love from me I'll turn to stone, turn to stone If your love I couldn't call my own I'll turn to stone, turn to stone Turn to stone, turn to stone Just turn to stone, I'll turn to stone If your love I couldn't call my own I'll turn to stone, just turn to stone I'll turn to stone, turn to stone...

 

Vertaling

Als je je liefde van me afneemt verander ik in steen, verander ik in steen Als ik jouw liefde niet de mijne kan noemen verander ik in steen, verander in steen Ik heb uw liefde in alle opzichten nodig Jouw liefde waar ik me aan vastklamp Wanneer dingen wegglijden Zonder jouw liefde zal ik verloren en alleen zijn Geen reden om te leven Alle doel zou weg zijn Zonder jou daar voor mijn ogen om te aanschouwen Mijn leven zou leeg zijn Mijn hart zou koud worden Als jij je liefde van me wegneemt zal ik in steen veranderen, in steen veranderen Als ik jouw liefde niet de mijne kan noemen verander ik in steen, verander in steen Als ik aan liefde denk denk ik aan jou en mij Als ik aan geluk denk denk ik ook aan ons Jij bent mijn gisteren En al mijn toekomst De lucht die ik inadem Alles wat ik nodig heb Als uit mijn leven Jij ooit weg zou zijn zou ik in duigen vallen Op jou vertrouw ik Als jij je liefde van me wegneemt zal ik in steen veranderen, in steen veranderen Als ik jouw liefde niet de mijne kan noemen verander ik in steen, verander in steen Lieveling, zonder jou ga ik door met zoeken Met een eenzaam hart That won't stop hurting Sorrow would be written op mijn gezicht Al mijn tranen zouden een spoor achterlaten Ik zou zijn als een standbeeld in een park Koud en alleen Een man zonder hart Als jij je liefde van me afneemt zal ik in steen veranderen, in steen veranderen Als ik jouw liefde niet de mijne kan noemen verander ik in steen, verander in steen Verander in steen, verander in steen Ik verander in steen, ik verander in steen Als ik jouw liefde niet de mijne kan noemen Dan verander ik in steen, verander gewoon in steen Ik verander in steen, verander in steen...