Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the four tops Songtekst: little drummer boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the four tops - little drummer boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little drummer boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the four tops! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the four tops en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little drummer boy .

Origineel

Come, they told me, pa-rum-pa-pum-pum A newborn King to see, pa-rum-pa-pum-pum Our finest gifts we bring, pa-rum-pa-pum-pum To lay before the King, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum So to honor Him, pa-rum-pa-pum-pum When we come Little baby, pa-rum-pa-pum-pum I am a poor boy too, pa-rum-pa-pum-pum I have no gifts to bring, pa-rum-pa-pum-pum That's fit to give a King, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Shall I play for You? Pa-rum-pa-pum-pum On my drum Mary nodded, pa-rum-pa-pum-pum The ox and lamb kept time, pa-rum-pa-pum-pum I played my drum for Him, pa-rum-pa-pum-pum I played my best for Him, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Then He smiled at me, pa-rum-pa-pum-pum Me and my drum Come, they told me, pa-rum-pa-pum-pum A newborn King to see, pa-rum-pa-pum-pum Our finest gifts we bring, pa-rum-pa-pum-pum To lay before the King, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum So to honor Him, pa-rum-pa-pum-pum When we come Little baby, pa-rum-pa-pum-pum I am a poor boy too, pa-rum-pa-pum-pum I have no gifts to bring, pa-rum-pa-pum-pum That's fit to give a King, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Shall I play for You? Pa-rum-pa-pum-pum On my drum Mary nodded, pa-rum-pa-pum-pum The ox and lamb kept time, pa-rum-pa-pum-pum I played my drum for Him, pa-rum-pa-pum-pum I played my best for Him, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Then He smiled at me, pa-rum-pa-pum-pum Me and my drum Me and my drum Me and my drum Me and my drum ...

 

Vertaling

Kom, zeiden ze me, pa-rum-pa-pum-pum Een pasgeboren Koning om te zien, pa-rum-pa-pum-pum Onze mooiste geschenken brengen we, pa-rum-pa-pum-pum Om voor de koning te leggen, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Om hem te eren, pa-rum-pa-pum-pum Als we komen Kleine baby, pa-rum-pa-pum-pum Ik ben ook een arme jongen, pa-rum-pa-pum-pum Ik heb geen geschenken te brengen, pa-rum-pa-pum-pum Dat is geschikt om een koning te geven, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Zal ik voor U spelen? Pa-rum-pa-pum-pum Op mijn trommel Maria knikte, pa-rum-pa-pum-pum De os en het lam hielden de maat, pa-rum-pa-pum-pum Ik speelde mijn trommel voor Hem, pa-rum-pa-pum-pum Ik speelde mijn beste voor hem, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Toen glimlachte Hij naar mij, pa-rum-pa-pum-pum Ik en mijn trommel Kom, zeiden ze me, pa-rum-pa-pum-pum Een pasgeboren Koning om te zien, pa-rum-pa-pum-pum Onze mooiste geschenken brengen we, pa-rum-pa-pum-pum Om voor de koning te leggen, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Om hem te eren, pa-rum-pa-pum-pum Als we komen Kleine baby, pa-rum-pa-pum-pum Ik ben ook een arme jongen, pa-rum-pa-pum-pum Ik heb geen geschenken te brengen, pa-rum-pa-pum-pum Dat is geschikt om een koning te geven, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Zal ik voor U spelen? Pa-rum-pa-pum-pum Op mijn trommel Maria knikte, pa-rum-pa-pum-pum De os en het lam hielden de maat, pa-rum-pa-pum-pum Ik speelde mijn trommel voor Hem, pa-rum-pa-pum-pum Ik speelde mijn beste voor hem, pa-rum-pa-pum-pum Rum-pa-pum-pum, rum-pa-pum-pum Toen glimlachte Hij naar mij, pa-rum-pa-pum-pum Ik en mijn trommel Ik en mijn trommel Ik en mijn trommel Ik en mijn trommel ...