Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the frankenstein drag queens from planet 13 Songtekst: kill miss america

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the frankenstein drag queens from planet 13 - kill miss america ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kill miss america? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the frankenstein drag queens from planet 13! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the frankenstein drag queens from planet 13 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kill miss america .

Origineel

I wanna be a fucking prize winning drag queen With the platform boots and the tombstone looks I want the whole world to hate me With the bolts on my neck and the gun in my dress Tonight, I'm the prettiest zombie alive I'm alive, I'm alive, I'm alive And I don't care what it takes I'm gonna win the prize I'm gonna kill Miss America Kill Miss America Kill Miss America Kill Miss America I want you to spit when you see me And if you don't I'm gonna spit on you I love it when they hate me And when I win I'm gonna rub it in

 

Vertaling

Ik wil een verdomde prijswinnende drag queen zijn Met de platformlaarzen en de grafsteenlooks Ik wil dat de hele wereld me haat Met de bouten om mijn nek en het pistool in mijn jurk Vanavond ben ik de mooiste zombie die er is Ik leef, ik leef, ik leef En het kan me niet schelen wat ervoor nodig is, ik ga de prijs winnen Ik ga Miss America vermoorden Vermoord Miss America Vermoord Miss America Vermoord Miss America Ik wil dat je spuugt als je me ziet En als je het niet doet, spuug ik op je Ik vind het geweldig als ze me haten En als ik win, wrijf ik het in