Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the free Songtekst: soldier boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the free - soldier boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soldier boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the free! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the free en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soldier boy .

Origineel

I'm a soldier boy Standing on the battlefield And I hear the bugle call Calling me to my destiny All around me is people falling down. I'm a soldier boy Standing on the battlefield Oh! The sky is red overhead Burns my eyes like a fireball All around me is people falling down. I'm a soldier boy Standing on the battlefield. Standing on the battlefield.

 

Vertaling

Ik ben een soldatenjongen Staande op het slagveld En ik hoor de hoorn roepen Calling me to my destiny Overal om me heen vallen mensen neer. Ik ben een soldatenjongen Standing on the battlefield Oh! De lucht is rood boven ons Brandt in mijn ogen als een vuurbal Om me heen vallen de mensen neer. Ik ben een soldatenjongen Staande op het slagveld. Staande op het slagveld.