Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the gallery Songtekst: sunday and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the gallery - sunday and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunday and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the gallery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the gallery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunday and me .

Origineel

Sunday And Me Gallery Her eyes would make an angel smile, they call her Sunday Shell take a man and drive him wild, her name is Sunday And one day(one day) Im gonna make her mine(make her mine) Its gonna be so fine(be so fine) , you wait and see Its gonna be Sunday and Me( and me ) Theres not a star that shines as bright her name is Sunday(Sunday) To take the dark out of the night they call her Sunday(Sunday) And one day( one day) Im gonna take her home( take her home) Tell the world that shes my own( shes my own) You wait and see its gonna be just Sunday and me Musical Interlude Oh I see bells and wedding gowns when I see Sunday You know I dream of walking down the aisle with Sunday And one day its gonna come for sure( come for sure) The day that Ive been livin for( livin for) You wait and see its gonna be Sunday and me(and me ) rbkbsbdfbr

 

Vertaling

Zondag en ik Galerij Haar ogen zouden een engel doen glimlachen, ze noemen haar Sunday Shell neemt een man en maakt hem wild, haar naam is Sunday En op een dag(op een dag) maak ik haar van mij(maak haar van mij) Its gonna be so fine(be so fine), you wait and see Its gonna be Sunday and me(and me) Theres not a star that shines as bright her name is Sunday Om het donker uit de nacht te halen noemen ze haar zondag(zondag) En op een dag (een dag) neem ik haar mee naar huis (neem haar mee naar huis) Vertel de wereld dat ze van mij is (shes my own) Wacht en je zult zien dat het alleen zondag en ik zal zijn Musical Interlude Oh I see bells and wedding gowns when I see Sunday You know I dream of walking down the aisle with Sunday En op een dag zal het zeker komen (zeker komen) The day that Ive've been livin for ( leven voor) Wacht maar af, het zal zondag en mij zijn. rbkbsbdfbr