Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the game Songtekst: baby you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the game - baby you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the game! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the game en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby you .

Origineel

[Intro] Baby, baby Baby you, baby [Verse 1: The Game] Baby you know you got me goin' crazy You run around my head like these waves Yeah baby you, you know that you the one that I adore The one I introduced to Tom Ford at dinner That was you, you'se the one I fell in love with The one I move these drugs with but now you on some fuck shit Anybody but you I ain't figured that you would be the one to cut me Leave me on the floor fuckin' bloody, God damn Baby you, you had me fooled the whole time Now you got me in King of Diamonds givin' these hoes time Girl, baby you, I can't blame you though When you see the door, you see the door Now listen, baby you [Hook: Jason Derulo] Every time I decide to leave you all in the past Baby I be, thinking 'bout you on the long drive, yeah And you ain't no one to make me feel unsatisfied, no, uh But baby you, you got me going, uh But you got me going, you got me going, uh But you got me, you got me, you got me You got me, you got me, yeah You got me, you got me, you got me You got me, you got me Baby you, yeah, oh [Verse 2: The Game] Tell me how you think we livin' how we live? Like you the one that put us in these cribs Not me but baby you Like I ain't gettin' money for these shows I guess you think I'm trippin' on these hoes They fans but look at you Who in them Celine bags? Who in them Giuseppes? Louboutins, wanna bet me? I win 'cause it's you You begged me to get on that show I ain't want it but you did, I'm a real nigga, I did it for you You don't see Swizz and Alicia Kim K and Kanye, arguin' all the time It's just you, I begged you to marry me Half a million dollars out my safe down the drain But fuck it 'cause that was you Damn we got some beautiful kids But you never say it somethin' we did I guess your baby daddy you Regardless of the shit we go through I got Jason in the booth, 2 AM singin' shit about you [Hook: Jason Derulo] Every time I decide to leave you all in the past Baby I be, thinking 'bout you on the long drive, yeah And you ain't no one to make me feel unsatisfied, no, uh But baby you, you got me going, uh But you got me going, you got me going, uh But you got me, you got me, you got me You got me, you got me, yeah You got me, you got me, you got me You got me, you got me Baby you, yeah, oh [Verse 3: Jason Derulo] Blood is money and I spent it on ya Ain't it funny how it ended, oh yeah? You said you'd go down for the last time But we both know it's not the last but I saved mine, uh Long as you going down I'ma tell you what you want to hear, uh Well you got me, you got me, you got me You got me, you got me, yeah, oh I'ma tell you baby, you got me, you got me, you got me You got me, you got me (you got me, you get me) What you need a ring for? When you got me baby, yeah, yeah Don't listen to what your friends say Don't listen to what the people say Don't listen to the blogs baby 'Cause they full of shit, oh, oooooh [Outro: Jason Derulo] Ooh, ooooh, hey Yeah baby, yeah baby

 

Vertaling

[Intro] Baby, baby Baby jij, baby [Verse 1: The Game] Baby you know you got me goin' crazy You run around my head like these waves Yeah baby you, you know that you the one that I adore Degene die ik voorstelde aan Tom Ford tijdens het diner Dat was jij, jij bent degene op wie ik verliefd werd Degene met wie ik deze drugs heb genomen, maar nu ben je aan de klote. Iedereen behalve jij. Ik had niet gedacht dat jij degene zou zijn die me zou neersteken. Laat me bloederig op de vloer liggen, Godverdomme Schatje, je had me de hele tijd voor de gek gehouden Nu heb je me in King of Diamonds om die hoeren tijd te geven Meisje, baby jij, ik kan het je niet kwalijk nemen Als je de deur ziet, zie je de deur Luister nu, baby jij [Hook: Jason Derulo] Every time I decide to leave you all in the past Baby I be, thinking 'bout you on the long drive, yeah And you ain't no one to make me feel unsatisfied, no, uh But baby you, you got me going, uh But you got me going, you got me going, uh But you got me, you got me, you got me Je hebt me, je hebt me, ja Je hebt me, je hebt me, je hebt me Je hebt me, je hebt me Baby you, yeah, oh [Verse 2: The Game] Tell me how you think we livin' how we live? Like you the one that put us in these cribs Not me but baby you Like I ain't gettin' money for these shows Ik denk dat je denkt dat ik tripp op deze hoeren Het zijn fans maar kijk naar jezelf Wie zit er in die Celine tassen? Wie in die Giuseppes? Louboutins, wil je wedden? Ik win, want jij bent het. Je smeekte me om in die show te komen Ik wilde het niet maar jij deed het, ik ben een echte neger, ik deed het voor jou Je ziet Swizz en Alicia niet Kim K en Kanye, die de hele tijd ruzie maken. Het is alleen jij, ik smeekte je om met me te trouwen Een half miljoen dollar uit mijn kluis in de goot. Maar fuck it 'want dat was jij Verdomme, we hebben mooie kinderen. Maar je hebt nooit gezegd dat we iets gedaan hebben. Ik denk dat jij je vader bent. Ongeacht de shit die we doormaken. I got Jason in the booth, 2 AM singin' shit about you [Hook: Jason Derulo] Every time I decide to leave you all in the past Baby I be, thinking 'bout you on the long drive, yeah And you ain't no one to make me feel unsatisfied, no, uh But baby you, you got me going, uh But you got me going, you got me going, uh But you got me, you got me, you got me Je hebt me, je hebt me, ja Je hebt me, je hebt me, je hebt me Je hebt me, je hebt me Baby you, yeah, oh [Verse 3: Jason Derulo] Blood is money and I spent it on ya Is het niet grappig hoe het eindigde, oh ja? You said you'd go down for the last time But we both know it's not the last but I saved mine, uh Long as you going down I'ma tell you what you want to hear, uh Well you got me, you got me, you got me You got me, you got me, yeah, oh I'ma tell you baby, you got me, you got me, you got me Je hebt me, je hebt me (je hebt me, je hebt me) What you need a ring for? When you got me baby, yeah, yeah Don't listen to what your friends say Luister niet naar wat de mensen zeggen Luister niet naar de blogs baby 'Cause they full of shit, oh, oooooh [Outro: Jason Derulo] Ooh, ooooh, hey Yeah baby, yeah baby