Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the game Songtekst: big dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the game - big dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the game! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the game en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big dreams .

Origineel

Cool & Dre. Back on the motherfuckin' Westside,. L.A.X niggas... yeahhh.... Y'all know who the fuck I am.... I'm free as a motherfuckin' bird I swear,. Disappear in thin air, there go Game, nigga where?. Posted on the block in them black Airs,. In that all black Phantom, hug the block like a bear,. Yeah, that V12 is roarin',. Flyin' through the city with the pedal to the floor then -. I put them 26 inches on the curb, tell the hood I'm back,. Give me a corner - let me serve,. Swerve, I'm still dope that's my word,. All I did was the switch the kitchens,. Did some tracks on the birds.... Irv - Gotti know I'm a murderer,. Half these niggas beefin' with me,. I never heard of them,. If I was the old me I would murda them. Matter fact, if I was the old me - I would Curtis them,. Courtesy of my Smith & Wesson,. I kill tracks like aids, nigga get infected,. The whole world been waitin' on him,. Here I come, droptop Phantom,. I'm skatin' on 'em, look around,. All the bitch niggas hatin' on him,. Mad cause I'm Chronic 2008tin' on them,. Big cars, big wheels, big chains,. Big pimpin', big money,. Big Dreams... Dreams, Dreams,. Big Dreams... Dreams, Dreams,. Big Dreams... Dreams.... I get money like Junior Mafia used to,. On my way to school 10.000 in my FUBU,. Lunchtime I was sellin' behind the bungalows,. Baggin' up rocks the size of melons,. That's when the fiends start tellin' you can. Catch 'em on the couch everyday at 4 o'clock,. Like Ellen!. Prime-time nigga, it's my time nigga,. Jacob ain't got shit to do with my shine nigga!. Cause when the sun come up - from behind the sea,. Niggas see me behind the B,. Ent. don't stand for entertainment,. Stands for 0 to 60, anybody see where Game went?. To the hood, parked crooked behind that chained fence,. And I'm going down behind my dogs, but I ain't Vick!. Tell me one album I put out that ain't sick?. No I'm not the Doctor, but I produce the same shit!. The whole world been waitin' on him,. Here I come, droptop Phantom,. I'm skatin' on 'em, look around,. All the bitch niggas hatin' on him,. Mad cause I'm Chronic 2008tin' on them,. Big cars, big wheels, big chains,. Big pimpin', big money,. Big Dreams... Dreams, Dreams,. Big Dreams... Dreams, Dreams,. Big Dreams... Dreams.... Big cars, big wheels, big chains,. Big pimpin', big money,. Big Dreams... Dreams, Dreams,. Big Dreams... Dreams, Dreams,. Big Dreams... Dreams.... Yo Jay what it do nigga?. I done rocked enough fellas to be you nigga,. I got the 40/40 made by two jiggas,. I make you "Holla, Holla", I Ja Rule niggas!. The lion's in the room, waddup Fat Joe?. I'm Curtis' kryptonite and the nigga Joey Crack know,. Whoever said "Game Over" musta had a hangover,. Get money, my driveway sponsered by Range Rover,. I got blood diamonds straight outta Angola,. Wave my red rag in the air, signal Lil' Wayne over,. Yeah, that's when the Crys start poppin',. The pills start droppin' and the haters start watchin',. The DJ starts spinnin', the panties get the droppin' -. For album number three, it goin' platinum's not an option,. I'm back with Cool & Dre a.k.a. the monsters. And I got one word for you motherfuckers -. COMPTON!. The whole world been waitin' on him,. Here I come, droptop Phantom,. I'm skatin' on 'em, look around,. All the bitch niggas hatin' on him,. Mad cause I'm Chronic 2008tin' on them,. Big cars, big wheels, big chains,. Big pimpin', big...

 

Vertaling

Cool & Dre. Terug aan de motherfuckin' Westside,. L.A.X niggas... yeahhh.... Jullie weten allemaal wie ik ben .... Ik ben zo vrij als een verdomde vogel, ik zweer het. Verdwijn in het niets, daar gaat Game, nigga waar? Gepost op het blok in die zwarte Airs... In die zwarte Phantom, omhels de straat als een beer. Ja, die V12 is geweldig... Vliegend door de stad met het pedaal op de vloer dan... Ik zet ze 26 inch op de stoep, vertel de motorkap dat ik terug ben,. Geef me een bocht - laat me dienen,. Uitwijken, ik ben nog steeds dope dat is mijn woord... Het enige wat ik deed was de keukens verwisselen... Ik heb wat tracks gedaan op de birds.... Irv - Gotti weet dat ik een moordenaar ben... De helft van deze nikkers vechten met mij... Ik heb nog nooit van ze gehoord. Als ik de oude ik was, zou ik ze vermoorden. Sterker nog, als ik de oude ik was, zou ik ze vermoorden. Met de complimenten van mijn Smith & Wesson... Ik vermoord sporen als aids, nigga raakt besmet... De hele wereld wacht op hem... Hier kom ik, droptop Phantom... Ik skate op ze, kijk om je heen... Al die bitch niggas haten hem... Kwaad omdat ik Chronic 2008 op hen afreageer. Grote auto's, grote wielen, grote kettingen... Groot pimpin', groot geld,. Grote dromen... Dromen, dromen... Grote dromen... Dromen, dromen,... Grote dromen... Dromen .... Ik krijg geld zoals Junior Mafia vroeger... Op weg naar school 10.000 in mijn FUBU,. s Middags was ik achter de bungalows aan het verkopen... Stenen in zakken zo groot als meloenen... Dat is wanneer de vrienden beginnen te vertellen dat je ze kan. Ze elke dag om 4 uur op de bank betrappen... Zoals Ellen!. Prime-time nigga, het is mijn tijd nigga... Jacob heeft niets te maken met mijn glans, nigga! Want als de zon opkomt, van achter de zee... Niggas see me behind the B,. Ent. staat niet voor entertainment. Het staat voor 0 tot 60. Heeft iemand gezien waar Game heen ging? Naar de motorkap, scheef geparkeerd achter dat geketende hek... En ik ga naar beneden achter mijn honden, maar ik ben Vick niet. Vertel me één album dat ik heb uitgebracht dat niet ziek is? Nee, ik ben de Doctor niet, maar ik produceer dezelfde shit! De hele wereld wacht op hem. Hier kom ik, droptop Phantom... Ik skate op ze, kijk om je heen... Al die bitch niggas haten hem. Kwaad omdat ik Chronic 2008 op hen afreageer. Grote auto's, grote wielen, grote kettingen... Big pimpin', big money,. Grote dromen... Dromen, dromen... Grote dromen... Dromen, dromen,... Grote dromen... Dromen .... Grote auto's, grote wielen, grote kettingen,. Big pimpin', big money,. Grote dromen... Dromen, Dromen,. Grote dromen... Dromen, dromen,... Grote dromen... Dreams.... Yo Jay, wat doe je, nigga? Ik heb genoeg kerels op hun donder gegeven om jou te zijn. Ik heb de 40/40 gemaakt door twee jiggas... Ik maak je "Holla, Holla", Ik Ja Rule niggas!. The lion's in the room, waddup Fat Joe?. Ik ben Curtis' kryptoniet en de nigga Joey Crack weet het... Wie 'Game Over' zei, moet een kater hebben gehad... Ik krijg geld, mijn oprit wordt gesponsord door Range Rover... Ik heb bloeddiamanten rechtstreeks uit Angola. Zwaai met mijn rode vod in de lucht, en sein Lil' Wayne door... Ja, dat is wanneer de Crys beginnen te poppin'... De pillen beginnen te vallen en de haters beginnen te kijken... De DJ begint te draaien, de panties beginnen te vallen... Voor album nummer drie, is platina geen optie... Ik ben terug met Cool & Dre a.k.a. de monsters. En ik heb één woord voor jullie klootzakken -. COMPTON! De hele wereld heeft op hem gewacht. Hier kom ik, droptop Phantom... Ik ga op ze skaten, kijk om je heen. Al die bitch niggas haten hem. Kwaad omdat ik Chronic 2008 op hen afreageer. Grote auto's, grote wielen, grote kettingen... Big pimpin', big...