Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the game Songtekst: or nah dirty version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the game - or nah dirty version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van or nah dirty version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the game! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the game en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals or nah dirty version .

Origineel

All I do is get drunk and high I be fucking nigga's bitches and they be mad as fuck They be like Man fuck you niggas I rob you niggas I kill you niggas Cause I don't feel you niggas I said fuck you niggas I rob you niggas Don't make me kill you niggas No I don't feel you niggas Man fuck you niggas I told niggas in '05 I don't fuck with Maybachs You wanna hate up, come outisde, just fuckin' say that Two things I learned, nigga gotta stayed strapped And niggas ain't goin' down without a Dr. Dre track Black boy fly, niggas watch me grew Niggas studies my beefs and couldn't stomp my flow (Cause I'm dangerous) Niggas think they fucking with me (Stop smoking angel dust) Niggas think they smoking on this chronic (The same as us) Come within (range of us) Bullets (your brains are bust) Ministers get shot, two of these niggas (came to us) You broke your rent doing your bitch want me I'm off this OG kush and you the lil' homie Nigga wanna borrow some weed, I got a lil' homie Watch how I'm driving, can't let the double cup spill on me Same block and stop snitchin', mother fuckers still one me G-Unit had a reunion Man fuck you niggas I rob you niggas I kill you niggas Cause I don't feel you niggas I said fuck you niggas I rob you niggas Don't make me kill you niggas No I don't feel you niggas Man fuck you niggas That's on Compton, you looked in the closet with a monster I eat you alive (man fuck you niggas) It feel like Tommy Hilfiger, fuck niggas I say it again (Man fuck you niggas) I feel lke Remy Ma when she got out of the jail Look back at the prison like (man fuck you niggas) And this time I'm going for the gusto R.I.P. Justo, will I fall off? Fuck no California mind nigga, pull it like a truck boat These crips, these bloods, these esés, they playin' cut throat You a fish out of water, every MC gets slaughtered If you ain't Nas, Eminem or fuckin' S dot Carter I tie up your wife, pull out my dick jack it off, kiss the knife Before I cut her, take my jacket off, fuck her then hit the lights Rub it in there like Detroit streets, with pictures of me Fuck her till cops come, then I'm bustin' like Man fuck you niggas I rob you niggas I kill you niggas Cause I don't feel you niggas I said fuck you niggas I rob you niggas Don't make me kill you niggas No I don't feel you niggas Man fuck you niggas

 

Vertaling

Alles wat ik doe is dronken en high worden Ik neuk met nigga's teven en ze zijn zo boos als wat They be like Man neuk jullie niggas Ik beroof jullie nigga's Ik vermoord jullie nigga's Cause I don't feel you niggas I said fuck you niggas Ik beroof jullie niggas Laat me je niet vermoorden niggas Nee, ik voel je niggas niet Man, fuck jullie niggas Ik heb in '05 gezegd dat ik niet met Maybachs rotzooi Als je wilt haten, kom dan naar buiten, zeg dat dan. Twee dingen die ik geleerd heb, nigga moet vastgebonden blijven En negers gaan niet neer zonder een track van Dr. Dre Black boy fly, niggas watch me grew Niggas studies my beefs and couldn't stomp my flow (Cause I'm dangerous) Niggas think they fucking with me (Stop met het roken van engelenstof) Niggas think they smoking on this chronic (Hetzelfde als ons) Come within (range of us) Kogels (je hersenen zijn kapot) Ministers worden neergeschoten, twee van deze niggas (kwamen naar ons) You broke your rent doing your bitch want me I'm off this OG kush and you the lil' homie Nigga wil wat wiet lenen, ik heb een kleine homie Kijk hoe ik rij, ik kan geen dubbele kop op me laten vallen Zelfde blok en stop met verraden, klootzakken houden me nog steeds voor de gek G-Unit had een reünie Man fuck you niggas Ik beroof jullie niggas I kill you niggas Cause I don't feel you niggas I said fuck you niggas Ik beroof jullie niggas Laat me je niet vermoorden niggas Nee, ik voel je niggas niet Man fuck you niggas Dat is op Compton, je keek in de kast met een monster Ik eet je levend op (man fuck you niggas) It feel like Tommy Hilfiger, fuck niggas I say it again (Man fuck you niggas) I feel like Remy Ma when she got out of the jail Look back at the prison like (man fuck you niggas) And this time I'm going for the gusto R.I.P. Justo, zal ik eraf vallen? Nee, verdomme. California mind nigga, pull it like a truck boat Deze crips, deze bloods, deze esés, ze spelen cut throat Je bent een vis uit het water, elke MC wordt afgeslacht Als je Nas, Eminem of S dot Carter niet bent. Ik bind je vrouw vast, haal m'n lul tevoorschijn, trek 'm eraf, kus het mes Voordat ik haar snij, trek ik mijn jas uit, neuk haar en steek de lichten aan. Wrijf het erin zoals Detroit straten, met foto's van mij Neuk haar tot de politie komt, dan ben ik er geweest. Man fuck you niggas I rob you niggas I kill you niggas Cause I don't feel you niggas I said fuck you niggas I rob you niggas Laat me je niet vermoorden niggas Nee, ik voel je niggas niet Man fuck you niggas