Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the game Songtekst: red light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the game - red light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van red light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the game! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the game en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals red light .

Origineel

We the best I represent the hood I represent the ghetto I represent the people I represent you, listen All the money in the world couldn't change me No diamond rings or them fancy cars 'Cause my niggas in the hood woulda let me Holler this because (I'm from the ghetto) I'm from the ghetto (I'm from the projects) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' (I'm from the ghetto) I'm from the ghetto (I'm from the projects) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and thats fo sho' Ayo Cali, walk with me Yeah, that's what got me here The chucks the khaki suits All the swap meet years The six dollar socks the five dollar rocks Uncle Greg rest in peace he taught me how to chop That's why I love the hood and everything we got From the ice cream trucks to the fourty ounce tops All white Air Force Ones to fake Jacob watch A few reasons why I drive the Bently hard top Use it in my songs 'cause I live it on the block Tattoo it on my face let the whole world watch I'm that type of nigga y'all made my city bigger dawg Turn the TV off got tired of watchin' Jigga boss So we told our mom's we was lookin' for jobs When we was really in the record store lookin' for Nas Project of the ghetto, Ghetto and the project From compton to being Dre's number one prospect so All the money in the world couldn't change me No diamond rings or them fancy cars 'Cause my niggas in the hood woulda let me Holler this because (I'm from the ghetto) I'm from the ghetto (I'm from the projects) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' (I'm from the ghetto) I'm from the ghetto (I'm from the projects) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and thats fo sho' Aha, yeah, ugh, they know Yeah, ugh, ain't no help there just food stamps Weight checks and welfare Every man gone for self there Still might need to borrow your medicade card for health care Yeah, if you never got knocked then you made it Everybody know each other if not they related You can get shot or get bladed There's dudes that got jobs now that had blocks in the eighties Six months five years for you just to cop out Ninth or tenth grade is usually when niggas drop out Fights break out when you wired and start joking A lot of OG's retired and started smokin' House party games of spade sweet kool aid Loud music all night till the boys in blue raid So therefore I could never be too paid I know where I'm going and where I'm from will get you laid All the money in the world couldn't change me No diamond rings or them fancy cars 'Cause my niggas in the hood woulda let me Holler this because (I'm from the ghetto) I'm from the ghetto (I'm from the projects) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' (I'm from the ghetto) I'm from the ghetto (I'm from the projects) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' Ha, ha, tell me this how come Black folks get a little doe And forget where they come from Man we used to have good times But since you moved on up you ain't cool with us We still support you tho we don't see you much You ain't the first fool its cool with us But why you living out your idols dreams Remember how for you came and help you keep those thangs Now its cool that your address changed But I'm tryna holla at my dog and the number ain't the same I guess new homies came with his fame But see true homies will stay the same Through all the up's and down's in your career A couple wives few kids scattered here And when you dead or broke without a deal All the groupies cleared, the ghetto will still be here All the money in the world couldn't change me No diamond rings or them fancy cars 'Cause my niggas in the hood woulda let me Holler this because (I'm from the ghetto) I'm from the ghetto (I'm from the projects) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' (I'm from the ghetto) I'm from the ghetto (I'm from the projects) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho'

 

Vertaling

Wij zijn de beste Ik vertegenwoordig de hood Ik vertegenwoordig de ghetto Ik vertegenwoordig de mensen Ik vertegenwoordig jou, luister Al het geld in de wereld kan me niet veranderen Geen diamanten ringen of mooie auto's 'Cause my niggas in the hooda woulda let me Holler this because (ik uit de ghetto kom) I'm from the ghetto (Ik kom uit de projecten) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' (ik kom uit de ghetto) I'm from the ghetto (Ik kom uit de achterbuurt) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and thats fo sho' Ayo Cali, loop met me mee Yeah, that's what got me here The chucks the khaki suits All the swap meet years De sokken van zes dollar, de stenen van vijf dollar Oom Greg rust in vrede hij leerde me hoe ik moest hakken Dat is waarom ik hou van de buurt en alles wat we hebben Van de ijscowagens tot de veertig ons topjes Van de witte Air Force Ones tot het nep Jacob horloge. Een paar redenen waarom ik de Bently hard top rijd Gebruik het in mijn liedjes, want ik leef het in de straat. Tattoo het op mijn gezicht laat de hele wereld kijken Ik ben dat type nigga dat mijn stad groter heeft gemaakt. Zet de TV uit, ik ben het zat om naar Jigga boss te kijken So we told our mom's we was lookingin' for jobs Toen we echt in de platenzaak waren op zoek naar Nas Project van de ghetto, Ghetto en het project Van Compton tot Dre's nummer één vooruitzicht dus Al het geld in de wereld kon me niet veranderen Geen diamanten ringen of die mooie auto's 'Cause my niggas in the hooda woulda let me Holler this because (Ik kom uit de ghetto) I'm from the ghetto (Ik kom uit de projecten) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' (ik kom uit de ghetto) I'm from the ghetto (Ik kom uit de achterbuurt) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and thats fo sho' Aha, yeah, ugh, they know Yeah, ugh, ain't no help there just food stamps Weight checks and welfare Every man gone for self there Misschien moet je nog steeds je medicade kaart lenen voor gezondheidszorg. Ja, als je nooit geklopt bent dan heb je het gemaakt. Iedereen kent elkaar, zo niet zijn ze verwant. Je kunt neergeschoten of neergestoken worden. Er zijn kerels die nu een baan hebben die in de jaren tachtig een straatverbod hadden. Zes maanden, vijf jaar voor jou, om er gewoon uit te stappen. Negende of tiende klas is meestal wanneer negers afhaken. Gevechten breken uit als je een draadje hebt en grapjes begint te maken. Veel OG's gingen met pensioen en begonnen te roken. House party games of spade sweet kool aid Luide muziek de hele nacht tot de jongens in het blauw binnenvallen. So therefore I could never be too paid Ik weet waar ik heen ga en waar ik vandaan kom, daar kun je van bil gaan Al het geld in de wereld kan me niet veranderen Geen diamanten ringen of mooie auto's 'Cause my niggas in the hooda woulda let me Holler this because (ik uit de ghetto kom) I'm from the ghetto (Ik kom uit de projecten) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' (ik kom uit de ghetto) I'm from the ghetto (Ik kom uit de achterbuurt) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' Ha, ha, vertel me eens hoe het komt Black folks get a little doe En vergeten waar ze vandaan komen Man we hadden vroeger goede tijden But since you moved on up you ain't cool with us We steunen je nog steeds, hoewel we je niet veel zien Je bent niet de eerste gek die het goed met ons maakt. Maar waarom leef je je idool dromen uit Onthoud hoe je gekomen bent en help je die dingen te houden. Nu is het cool dat je adres veranderd is Maar ik probeer mijn hond te bellen en het nummer is niet hetzelfde Ik denk dat nieuwe homies kwamen met zijn roem But see true homies will stay the same Door al de up's en down's in je carrière Een paar vrouwen, een paar kinderen hier verspreid En als je dood bent of blut zonder deal Al de groupies zijn weg, de getto zal er nog steeds zijn. Al het geld in de wereld kan me niet veranderen No diamond rings or those fancy cars 'Cause my niggas in the hooda woulda let me Holler this because (ik uit de ghetto kom) I'm from the ghetto (Ik kom uit de projecten) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho' (ik kom uit de ghetto) I'm from the ghetto (Ik kom uit de achterbuurt) I'm from the projects All over the world and every hood they know I'm from the ghetto and that's fo sho'