Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the gc5 Songtekst: not the only one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the gc5 - not the only one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not the only one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the gc5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the gc5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not the only one .

Origineel

I've seen the opposition I've seen what they call clout I've seen some days when I should have just stayed down for the count I choose my battles, I fought 'til I was done I used to do it alone but now I'm not the only one I've been in trouble so many time before I've took on all the shit 'til I couldn't take no more I bear my burden, alone it weighs a ton I used to go it alone but now I'm not the only one

 

Vertaling

Ik heb de oppositie gezien. Ik heb gezien wat ze noemen slagkracht Ik heb dagen gezien dat ik gewoon had moeten blijven liggen Ik koos mijn gevechten, ik vocht tot ik klaar was Ik deed het altijd alleen, maar nu ben ik niet de enige Ik heb al zo vaak in de problemen gezeten Ik heb alle ellende op me genomen tot ik het niet meer aankon ik draag mijn last, alleen weegt het een ton I used to go it alone but now I'm not the only one