Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the get up kids Songtekst: better half

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the get up kids - better half ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better half? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the get up kids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the get up kids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better half .

Origineel

i saw my better half the better half of a decade slip through my hands inside her hands inside my pockets when she reached for her advatages i should have done something i saw my baby boy digging his own hole keeping alive family traditions when he lied about intentions i should have done something well i blame myself for everything it keeps my conscience clean i've got bandages to prove it

 

Vertaling

ik zag mijn betere helft de betere helft van een decennium door mijn handen glijden, in haar handen, in mijn zakken. Toen ze naar haar voordeeltjes reikte, had ik iets moeten doen. Ik zag mijn zoontje zijn eigen gat graven. om de familietradities in leven te houden. Toen hij loog over zijn bedoelingen, had ik iets moeten doen. Nou Ik geef mezelf overal de schuld van. Het houdt mijn geweten schoon. Ik heb verband om het te bewijzen.