Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the get up kids Songtekst: suffragette city

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the get up kids - suffragette city ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van suffragette city? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the get up kids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the get up kids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals suffragette city .

Origineel

Hey man, oh leave me alone you know Hey man, oh Henry, get off the phone, I gotta Hey man, I gotta straighten my face This mellow thighed chick just put my spine out of place Hey man, my schooldays insane Hey man, my work's down the drain Hey man, well she's a total blam-blam She said she had to squeeze it but she... then she... Oh don't lean on me man, cause you can't afford the ticket I'm back on Suffragette City Oh don't lean on me man 'Cause you ain't got time to check it You know my Suffragette City Is outta sight...she's all right Hey man, Henry, don't be unkind, go away Hey man, I can't take you this time, no way Hey man, droogie don't crash here There's only room for one and here she comes, here she comes Oh don't lean on me man, cause you can't afford the ticket I'm back on Suffragette City Oh don't lean on me man 'Cause you ain't got time to check it You know my Suffragette City Is outta sight...she's all right Oh hit me! Oh don't lean on me man, cause you can't afford the ticket I'm back on Suffragette City Oh don't lean on me man 'Cause you ain't got time to check it You know my Suffragette City Is outta sight...she's all right A Suffragette City, a Suffragette City I'm back on Suffragette City, I'm back on Suffragette City Ooo, Sufraggete city, ooo, Suffragette City Oooh-how, Sufragette City, oooh-how, Sufragette City, oooh-how Sufragette Ohhh, Wham Bam Thank You Ma'am! A Suffragette City, a Suffragette City Quite all right A Suffragette City Too fine A Suffragette City, ooh, a Sufragette City Oh, my Sufragette City, oh my Suffragette City Oh, Suffragette Suffragette!

 

Vertaling

Hé man, laat me met rust, weet je. Hé man, Henry, hang op, ik moet... Hé man, ik moet mijn gezicht rechtzetten Deze mollige meid heeft net mijn ruggengraat van zijn plaats gezet Hey man, mijn schooltijd is krankzinnig Hey man, mijn werk is naar de klote Hey man, nou ze is een totale blam-blam Ze zei dat ze het moest knijpen, maar ze... dan zij... Leun niet op mij, man, want je kunt het ticket niet betalen. Ik ben terug op Suffragette City Oh don't le lean on me man 'Cause you ain't got time to check it Je weet dat mijn Suffragette City Is outta sight...she's all right Hé man, Henry, wees niet onaardig, ga weg Hé man, ik kan je deze keer niet meenemen, echt niet Hé man, droogie val hier niet neer Er is maar plaats voor één en hier komt ze, hier komt ze Oh, leun niet op mij man, want je kunt het ticket niet betalen I'm back on Suffragette City Oh don't le lean on me man 'Cause you ain't got time to check it Je weet dat mijn Suffragette City Is outta sight...she's all right Oh sla me! Leun niet op mij man, want je kunt het ticket niet betalen I'm back on Suffragette City Leun niet op mij, man 'Cause you ain't got time to check it You know my Suffragette City Is outta sight...she's all right Een suffragette stad, een suffragette stad I'm back on Suffragette City, I'm back on Suffragette City Ooo, Sufraggete City, ooo, Suffragette City Oooh-how, Sufragette City, oooh-how, Sufragette City, oooh-how Sufragette Ohhh, Wham Bam Dank u mevrouw! Een suffragette stad, een suffragette stad Helemaal goed Een suffragette stad Te fijn Een suffragette stad, ooh, een suffragette stad Oh, mijn Sufragette City, oh, mijn Suffragette City Oh, Suffragette Suffragette!