Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the go go's Songtekst: lust to love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the go go's - lust to love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lust to love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the go go's! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the go go's en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lust to love .

Origineel

It used to be fun was in The capture and kill In another place and time I did it all for thrills Love me and I'll leave you I told you at the start I had no idea that you Would tear my world apart And you're the one to blame I used to know my name But I've lost control of the game Cause even though I set the rules You've got me acting like a fool When I see you I lose my cool Lust to love Was the last thing I was dreaming of And now all I want is just to love Lust turned to love That was when the fun was in The capture and the kill In another place and time I did it all for thrills Love me and I'll leave you I told you at the start I had no idea that you Would tear my world apart

 

Vertaling

Vroeger was het leuk in Het vangen en doden In een andere plaats en tijd Ik deed het allemaal voor de kick Hou van me en ik zal je verlaten Ik vertelde je in het begin Ik had geen idee dat je mijn wereld zou verscheuren En jij bent degene die er schuld aan heeft Vroeger kende ik mijn naam Maar ik heb de controle over het spel verloren Want ook al bepaal ik de regels Je laat me handelen als een dwaas Als ik jou zie, verlies ik mijn kalmte Lust naar liefde Was het laatste waar ik van droomde En nu wil ik alleen nog maar liefhebben Lust veranderde in liefde Dat was toen de lol begon De vangst en de moord In een andere plaats en tijd Ik deed het allemaal voor de kick Hou van me en ik zal je verlaten Ik vertelde je in het begin Ik had geen idee dat je mijn wereld zou verscheuren