Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the goo goo dolls Songtekst: become

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the goo goo dolls - become ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van become? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the goo goo dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the goo goo dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals become .

Origineel

There's so much more about you that you never let them see You turn away But not to me And I know how they tried to take you Held you up and meant to break you down But you can't be For so long I tried to reach you I know I'm almost there I'm close enough for you to see You've been hiding in the shadows Have you forgotten how we used to dream Let me remind you The light doesn't blind you at all It just helps you see Can you see Yeah you have become Yeah you have become beautiful And I can't be the stranger That's been sleeping in your bed just Turn around and come to me I feel all the pain inside And everything you been denied you feel It's all you feel You've been hiding in the shadows Have you forgotten how we used to dream Let me remind you The light doesn't blind you at all It helps you see Can you see Yeah you have become Yeah you have become beautiful Yeah you have become Yeah you have become beautiful Brush back your hair and look around you Feeling like the truth has found you here You're here with me Let love become the mirror With no fear where you're from You have become beautiful

 

Vertaling

Er is zoveel meer aan jou dat je ze nooit laat zien Je wendt je af Maar niet naar mij En ik weet hoe ze je probeerden te pakken Ze hielden je vast en wilden je afbreken Maar je kunt het niet zijn Al zo lang probeer ik je te bereiken Ik weet dat ik er bijna ben. Ik ben dicht genoeg voor jou om het te zien. Je hebt je in de schaduw verstopt Ben je vergeten hoe we vroeger droomden Laat me je eraan herinneren Het licht verblindt je helemaal niet Het helpt je alleen te zien Kun je het zien? Ja, je bent mooi geworden. Ja, je bent mooi geworden. En ik kan niet de vreemdeling zijn Die in jouw bed heeft geslapen Draai je om en kom naar me toe Ik voel alle pijn van binnen En alles wat je ontzegd is voel je Het is alles wat je voelt Je hebt je in de schaduw verstopt Ben je vergeten hoe we vroeger droomden Laat me je eraan herinneren Het licht verblindt je helemaal niet Het helpt je zien Kun jij zien Ja, je bent mooi geworden. Ja, je bent mooi geworden. Ja, je bent mooi geworden Ja, je bent mooi geworden. Borstel je haar naar achteren en kijk om je heen Het gevoel dat de waarheid je hier gevonden heeft Je bent hier bij mij Laat liefde de spiegel worden Zonder angst waar je vandaan komt Je bent mooi geworden