Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the goo goo dolls Songtekst: boxes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the goo goo dolls - boxes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boxes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the goo goo dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the goo goo dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boxes .

Origineel

I need a family to drive me crazy Call me out when I'm low and lazy It won't be perfect, but we'll be fine 'Cause I've got your back, and you've got mine You got mine We'll have tiny boxes for memories Open them up and we'll set them free There'll be bad days and some hard times But I'll keep your secrets, if you keep mine You are the memory that won't ever lapse When twenty-five years have suddenly passed Wherever you take me, it's clear I will go Your love's the one love that I need to know Your love's the one love that I need to know Take my picture and then you laugh 'Cause I hate the way I look in photographs Keep your memories, but don't live the past I'm looking forward to the best days we will have You are the memory that won't ever lapse When twenty-five years have suddenly passed Wherever you take me, it's clear I will go Your love's the one love that I need to know You are the sun in the desolate sky And your life's in these words and it can't be denied Wherever you take me, it's clear I will go Your love's the one love that I need to know Your love's the one love that I need to know You can cry away all your complicated memories That keep you up so many nights But darling, save your apologies 'Cause I know that you're scared But I swear you'll be alright I swear you're alright You're alright When the answers escape us when we start to fade Remember who loved you and the ones who have stayed 'Cause my body will fail, but my soul will go on So don't you get lonely I'm right where you are You are the memory that won't ever lapse When twenty-five years have suddenly passed Wherever you take me, it's clear I will go Your love's the one love that I need to know You are the sun in the desolate sky And your life's in these words and it can't be denied Wherever you take me, it's clear I will go Your love's the one love that I need to know Your love's the one love that I need to know

 

Vertaling

Ik heb een familie nodig die me gek maakt. Die me uitscheldt als ik lui ben. Het zal niet perfect zijn, maar we zullen het goed hebben Want ik heb jouw rug, en jij de mijne Jij de mijne We hebben kleine doosjes voor herinneringen Open ze en we laten ze vrij Er zullen slechte dagen zijn en moeilijke tijden Maar ik bewaar jouw geheimen, als jij het mijne bewaart Jij bent de herinnering die nooit zal vervagen Wanneer vijfentwintig jaar plotseling voorbij zijn Waarheen je me ook brengt, het is duidelijk dat ik zal gaan Jouw liefde is de enige liefde die ik moet kennen Jouw liefde is de enige liefde die ik moet kennen Neem mijn foto en lach dan Want ik haat de manier waarop ik er op foto's uitzie Bewaar je herinneringen, maar leef niet in het verleden Ik kijk uit naar de beste dagen die we zullen hebben Jij bent de herinnering die nooit zal vervliegen Wanneer vijfentwintig jaar plotseling voorbij zijn Waar je me ook heen brengt, het is duidelijk dat ik zal gaan Jouw liefde is de enige liefde die ik moet kennen Jij bent de zon aan de verlaten hemel En jouw leven zit in deze woorden en dat kan niet ontkend worden Waar je me ook heen brengt, het is duidelijk dat ik zal gaan Jouw liefde is de enige liefde die ik moet kennen Jouw liefde is de enige liefde die ik moet kennen Je kunt al je ingewikkelde herinneringen weghuilen Die je zoveel nachten wakker houden Maar schat, bewaar je verontschuldigingen Want ik weet dat je bang bent Maar ik zweer dat het goed komt Ik zweer dat je in orde bent Je bent in orde. When the answers escape us when we begin to fade Onthoud wie van je hield en degenen die zijn gebleven Want mijn lichaam zal falen, maar mijn ziel zal doorgaan Dus voel je niet eenzaam Ik ben precies waar jij bent Jij bent de herinnering die nooit zal vervagen Wanneer vijfentwintig jaar plotseling voorbij zijn Waar je me ook heen brengt, het is duidelijk dat ik zal gaan Jouw liefde is de enige liefde die ik moet kennen Jij bent de zon aan de verlaten hemel En jouw leven zit in deze woorden en dat kan niet ontkend worden Waar je me ook heen brengt, het is duidelijk dat ik zal gaan Jouw liefde is de enige liefde die ik moet kennen Jouw liefde is de enige liefde die ik moet kennen