Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the goo goo dolls Songtekst: different light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the goo goo dolls - different light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van different light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the goo goo dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the goo goo dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals different light .

Origineel

See me in a different light I think it'll be okay Why are you so blind that you Can only see today See me in a different space That you'd expect to see Then maybe you'd be taken in by Everything close to me See me with a different face That I've had in my past Criticize the other jerks Who make this madness last See me in a different light See me in a different light (You're so blind) See me in a different light (You're so blind) See me in a different light (You're so blind) See me in a different light See me in a different light (You're so blind) See me in a different light (You're so blind) See me in a different light (You're so blind)

 

Vertaling

Zie me in een ander licht Ik denk dat het wel goed komt Waarom ben je zo blind dat je Alleen vandaag kunt zien Zie me in een andere ruimte Dat je zou verwachten te zien Dan zou je misschien in beslag genomen worden door Alles wat dicht bij me is Zie me met een ander gezicht Dat ik in mijn verleden heb gehad Kritiseer de andere eikels Die deze waanzin laten voortduren Zie me in een ander licht Zie me in een ander licht (Je bent zo blind) Zie me in een ander licht (Je bent zo blind) Zie me in een ander licht (Je bent zo blind) Zie me in een ander licht Zie me in een ander licht (Je bent zo blind) Zie me in een ander licht (Je bent zo blind) Zie me in een ander licht (Je bent zo blind)