Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the goo goo dolls Songtekst: just the way you are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the goo goo dolls - just the way you are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just the way you are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the goo goo dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the goo goo dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just the way you are .

Origineel

I'm in love because I know you And I'm sorry I don't show you And if I find that you ain't by me Afraid no one know the things you see How could you believe in someone sorry-sad like me? I know the deal and I thank you anyway And if you leave, you know I'm crawlin' at your feet You never get weak when I'm leanin' hard on you [Chorus] But I guess that's just the way you are And I guess it's just the way you are Well, I guess it's just the way you are Well, I guess it's just the way you are And all the things that you don't show me Like when you pretend that you don't know me I waste a dime and I can't call you I spend a lifetime if I fall for you How could you believe in someone sorry-sad like me? I know the deal and I thank you anyway And if you leave, you know I'm crawlin' at your feet You never get weak when I'm leanin' hard on you [Chorus] Hold me up [Repeat: x4]

 

Vertaling

Ik ben verliefd omdat ik je ken En het spijt me dat ik je dat niet laat zien En als ik merk dat je niet bij me bent Bang dat niemand weet de dingen die je ziet Hoe kun je geloven in iemand met spijt zoals ik? Ik weet hoe het zit en ik dank je toch En als je weggaat, weet je dat ik aan je voeten kruip Je wordt nooit zwak als ik hard op je leun [refrein] But I guess that's just the way you are En ik denk dat het gewoon is zoals je bent Nou, ik denk dat het gewoon is zoals je bent Nou, ik denk dat het gewoon is zoals je bent En al de dingen die je me niet laat zien Zoals wanneer je doet alsof je me niet kent Ik verspil een dubbeltje en ik kan je niet bellen Ik spendeer een leven als ik voor je val Hoe kun je geloven in iemand die zo zielig is als ik? Ik weet hoe het zit en ik dank je toch En als je weggaat, weet je dat ik aan je voeten kruip You never get weak when I'm leanin' hard on you [refrein] Hold me up [Herhaal: x4]