Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the goo goo dolls Songtekst: listen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the goo goo dolls - listen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van listen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the goo goo dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the goo goo dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals listen .

Origineel

Why are you so green How can you say that to me? When did you fall from grace? You've got a dirty face And it's killin' me [Chorus] Why don't you listen? Why don't you listen to me? I'm drownin' but I never felt so free Can you follow me? Will you justify me please? Said you're wrong Said you're gone I'll guess I'll wait another night For what you're gonna say Back to me [Chorus] And I try But I never try too long When you're gone [Chorus] Why don't you listen, hear what you're missin'

 

Vertaling

Waarom ben je zo groen? Hoe kun je dat tegen me zeggen? Wanneer ben je uit de gratie gevallen? Je hebt een vies gezicht And it's killin' me [refrein] Waarom luister je niet? Waarom luister je niet naar me? Ik verdrink, maar ik heb me nog nooit zo vrij gevoeld Kun je me volgen? Wil je me alsjeblieft rechtvaardigen? Said you're wrong Said you're gone I'll guess I'll wait another night For what you're gonna say Back to me [Chorus] En ik probeer Maar ik probeer nooit te lang When you're gone [Chorus] Waarom luister je niet, hoor je niet wat je mist