Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the good life Songtekst: lovers need lawyers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the good life - lovers need lawyers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovers need lawyers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the good life! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the good life en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovers need lawyers .

Origineel

I swear to speak the whole truth, nothing but the truth oh, so help me God, I wasn't cheating on you. Yeah I've got a spotty record, but I've been renewed. If you can't believe me then what's to believe? Once you lose the trust you lose sincerity. I'm sick and tired of acting sincere to your accusing eyes and ears. Oh, lovers need lawyers; all that I'm screaming's being held against me. well, You're judge and jury, so hang me or take me for all I am worth better or worse. Yeah, I was drinking. Yeah, she was drinking there too, and, yeah, we made a connection we came from the same neighborhood. But, surely you can't charge me for that, that's merely fact merely coincidence. So, there we were, outlasting the last call. We took a cab to Iowa for more alcohol. Yeah, we crossed the river alone; I also went home alone. Oh lovers need lawyers. We're talking in circles, but missing the meaning of the reason we're fighting: you just want to make the best me that you can. All I am take me for all I am worth. Take me for all I am. I could never take another's hand it's to you I'm condemned. I could never take another's hand! it's to you I'm condemned. I could never take another's hand! it's to you I'm condemned. I could never take another's hand! I could never take another's hand! I could never take another's hand! I could never take another's hand! I could never take another's hand! I could never take another's hand! I could never take another's hand! It's to you I'm condemned Make the best me that you can Make the best me that you can

 

Vertaling

Ik zweer de hele waarheid te spreken, niets dan de waarheid oh, zo helpe mij God, ik heb je niet bedrogen. Ja, ik heb een vlekkerig record, maar ik ben vernieuwd. Als je me niet kan geloven, wat is er dan om te geloven? Als je het vertrouwen verliest, verlies je de oprechtheid. Ik ben het zat om oprecht te doen tegen jullie beschuldigende ogen en oren. Geliefden hebben advocaten nodig, alles wat ik schreeuw wordt tegen me gebruikt. U bent rechter en jury, dus hang me op of neem me voor wat ik waard ben, beter of slechter. Ja, ik was aan het drinken. Ja, zij dronk daar ook, en, ja, we maakten een connectie we kwamen uit dezelfde buurt. Maar, je kan me dat toch niet aanrekenen, dat is louter toeval. Dus, daar waren we, na de laatste oproep. We namen een taxi naar Iowa voor meer alcohol. Ja, we staken de rivier alleen over, ik ging ook alleen naar huis. Oh geliefden hebben advocaten nodig. We praten in cirkels, maar missen de betekenis van de reden waarom we vechten: je wilt gewoon de beste mij maken die je kunt. Alles wat ik ben, neem me voor alles wat ik waard ben. Neem me voor alles wat ik ben. Ik zou nooit de hand van een ander kunnen nemen. Het is tot jou dat ik veroordeeld ben. Ik zou nooit een ander zijn hand kunnen nemen! Ik ben veroordeeld tot jou. Ik zou nooit de hand van een ander kunnen nemen! Ik ben veroordeeld tot jou. Ik zou nooit de hand van een ander kunnen nemen! Ik zou nooit de hand van een ander kunnen nemen! Ik zou nooit een ander zijn hand kunnen geven. Ik zou nooit een ander zijn hand kunnen geven. Ik zou nooit een ander zijn hand kunnen geven! Ik kan nooit een ander de hand geven! Ik zou nooit de hand van een ander kunnen nemen! Het is tot jou dat ik veroordeeld ben Maak de beste ik die je kan Maak de beste ik die je kan