Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the gourds Songtekst: el paso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the gourds - el paso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el paso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the gourds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the gourds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el paso .

Origineel

Flooded roads out of town Call and telephone lines are down I call and the lines are down Retarded girl oh she slurs Tornadoes out on the desert sir Tornadoes out on the desert And I'm going to El Paso I'm going to El Paso I'm going to El Paso I'm going to Chicken blood on my pants My Hands are shaky and pillow is damp My Hands are shaky and pillow is damp Cigarette on a rumble seat Drive all day got nothing to eat I'm Driving all day got nothing to get me to El Paso I'm going to El Paso I'm going to El Paso I'm going to Look out Juarez I gonna dance with the Strawberry girl I'm gonna dance with the Strawberry girl Green shirt muddy shoes Waiting on the bus to get me through I'm waiting on the bus to get me to goin to El Paso I'm going to El Paso I'm going to El Paso

 

Vertaling

Overstroomde wegen buiten de stad Bel en de telefoonlijnen zijn dood Ik bel en de lijnen zijn dood. Achterlijk meisje oh ze lult Tornado's in de woestijn, meneer Tornado's in de woestijn En ik ga naar El Paso Ik ga naar El Paso Ik ga naar El Paso Ik ga naar Chicken blood on my pants Mijn handen trillen en het kussen is vochtig Mijn handen trillen en het kussen is vochtig Sigaret op een rammelende stoel Ik rij de hele dag en heb niets te eten Ik rij de hele dag heb niets om me naar El Paso te brengen Ik ga naar El Paso Ik ga naar El Paso Ik ga naar Kijk uit Juarez Ik ga dansen met het Aardbeienmeisje Ik ga dansen met het Aardbeienmeisje Groen shirt, modderige schoenen Waiting on the bus to get me through I'm waiting on the bus to get me to goin to El Paso Ik ga naar El Paso Ik ga naar El Paso