Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the guess who Songtekst: hand me down world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the guess who - hand me down world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hand me down world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the guess who! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the guess who en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hand me down world .

Origineel

Anybody here see the noise, see the fear and commotion I think we missed it Anybody here see the love, see the hate, the emotion Don't give me no hand me down shoes Don't give me no hand me down love Don't give me no hand me down world I got one already Anybody here see the long-distance cheer for the notion Well, I think we missed it Anybody here see the sky weeping tears for the ocean Don't give me no hand me down shoes Don't give me no hand me down love Don't give me no hand me down world I got one already Anybody here see the fuzzy-wuzzy loving cup explosion I think we missed it Anybody here see the changing of the year and emotion Don't give me no hand me down shoes Don't give me no hand me down love Don't give me no hand me down world I got one already (Don't give me no hand me down world) I don't really need it and I'm not gonna take it (Don't give me no hand me down world) A-don't give it to me 'cause I really don't want it (Don't give me no hand me down world) I don't want to take it and I really don't need it, no (Don't give me no hand me down world) I don't want to take it and I really don't need it (Don't give me no hand me down world) I don't want to take it, I don't want to take it 'cause I really don't need it (Don't give me no hand me down world) You know I don't want it, know I don't need it (Don't give me no hand me down world) You know I don't want it, know I don't need it (Don't give me no hand me down world) You know I don't want it and I'm not gonna take it (Don't give me no hand me down world) I don't want to take it 'cause I don't really need it (Don't give me no hand me down world) Just don't give it to me, don't want to take it (Don't give me no hand me down world) Gimme no, gimme no, no-no no-no-no

 

Vertaling

Heeft iemand hier het lawaai gezien, de angst en de commotie Ik denk dat we het gemist hebben Is er iemand die de liefde ziet, de haat, de emotie Geef me geen tweedehands schoenen Geef me geen tweedehands liefde Geef me geen wereld in handen Ik heb er al een Heeft iemand hier de lange afstandsjuich voor het begrip gezien Nou, ik denk dat we het gemist hebben Ziet iemand hier de lucht tranen huilen voor de oceaan Geef me geen tweedehands schoenen Geef me geen hand me neer liefde Geef me geen wereld in handen Ik heb er al een Ziet iemand hier de fuzzy-wuzzy liefdevolle kop explosie Ik denk dat we het gemist hebben Heeft iemand hier het veranderen van het jaar en emotie gezien Geef me geen tweedehands schoenen Geef me geen hand me down liefde Geef me geen hand me down wereld Ik heb er al een (Geef me geen hand me down wereld) Ik heb het niet echt nodig en ik ga het niet aannemen (Geef me geen hand op de wereld) Geef het niet aan mij want ik wil het echt niet (Geef me niet de wereld in handen) I don't give me no hand me down world) I don't want to take it and I really don't need it, no (Geef me geen tweedehands wereld) I don't want to take it and I really don't need it (Geef me geen hand op de wereld) I don't want to take it, I don't want to take it 'cause I really don't need it (Geef me geen hand op de wereld) You know I don't want it, know I don't need it (Don't give me no hand me down world) You know I don't want it, know I don't need it (Don't give me no hand me down world) You know I don't want it and I'm not gonna take it (Don't give me no hand me down world) I don't want to take it 'cause I don't really need it (Don't give me no hand me down world) Just don't give it to me, don't want to take it (Don't give me no hand me down world) Gimme no, gimme no, no-no no-no-no