Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the gun club Songtekst: black train

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the gun club - black train ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black train? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the gun club! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the gun club en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black train .

Origineel

I'm moving on the black train The night it beats me down I'm moving on the Black Train I breath a soundles sound Riding on the Black Train Every drop in my body moves with the train And some of it's on the floor I'm slippin' out to anyplace Although I know I've been there before Riding on the Black Train Torn up on the Black Train Torn from my southern home Left a nigga lying dead by the river Left the Will-O-the-Wisp to roam Riding on the Black Train I'm heat on the Black Train A torch lighting up the night With everything I've had and everything I've done I still can't be satisfied Riding on the Black Train

 

Vertaling

Ik rijd op de zwarte trein De nacht dat het me neerslaat Ik rijd op de zwarte trein Ik adem een geluid Rijdend op de zwarte trein Elke druppel in mijn lichaam beweegt met de trein En een deel ervan ligt op de vloer Ik glijd uit naar elke plek Hoewel ik weet dat ik daar eerder ben geweest Rijdend op de zwarte trein Verscheurd op de Zwarte Trein Weggerukt uit mijn zuidelijke huis Left a nigga lying dead by the river Liet de Will-O-the-Wisp ronddwalen Rijdend op de zwarte trein I'm heat on the Black Train Een fakkel die de nacht verlicht Met alles wat ik heb gehad en alles wat ik heb gedaan kan ik nog steeds niet tevreden zijn Riding on the Black Train