Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the head and the heart Songtekst: gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the head and the heart - gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the head and the heart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the head and the heart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gone .

Origineel

There were times you should have stalled As you sailed into the fog Like a dog I smelled your fear Lord knows you should have been here with me But you were gone These days roll sleepily by I can hear the old trains cry There will always be be a moon Pulling me away from you You're gone, gone, gone, gone Gone are the days when the wind would brush my face Gone are the days when you're the wind... And gone are the days when my heavy heart is worn on my sleeve Ooooo ooo ooo ooo ooo (continued through background until the end) Take back your pictures Take back your letters Don't send me send postcards Telling me you miss me Cause I'm trying here! I'm trying here! Fuck what they're saying My mind is made up They're all just starving Like the rest of us And I'm trying here OHhh! I'm trying here! Gone are the days when the wind would brush my face Gone are the days when you're the wind... And gone are the days when my heavy heart is worn on your sleeve Whether it's your head or your heart And you're too damn scared to start It's in your mind and your soul But you just don't know where to go It's in your head and your heart And you're too damn scared to start It's in your mind and your soul But you just don't know where to go Now you're gone

 

Vertaling

Er waren tijden dat je had moeten stoppen Terwijl je de mist in zeilde Als een hond rook ik je angst God weet dat je hier bij mij had moeten zijn Maar je was weg Deze dagen rollen slaperig voorbij Ik kan de oude treinen horen huilen Er zal altijd een maan zijn Die me van je wegtrekt Je bent weg, weg, weg, weg Voorbij zijn de dagen dat de wind mijn gezicht streelde Weg zijn de dagen dat jij de wind bent... En weg zijn de dagen dat mijn zware hart op mijn mouw gedragen wordt Ooooo ooo ooo ooo ooo (ging door op de achtergrond tot het einde) Neem je foto's terug Neem je brieven terug Stuur me geen ansichtkaarten waarin je me vertelt dat je me mist Want ik probeer het hier! Ik probeer hier! Fuck wat ze zeggen Mijn besluit staat vast Ze zijn allemaal uitgehongerd Net als de rest van ons En ik probeer het hier OHhh! Ik probeer het hier! Voorbij zijn de dagen dat de wind mijn gezicht zou strelen Weg zijn de dagen dat jij de wind bent... En weg zijn de dagen dat mijn zware hart op je mouw gedragen wordt Of het nu je hoofd of je hart is En je bent te verdomd bang om te beginnen Het zit in je hoofd en in je ziel Maar je weet gewoon niet waar je heen moet Het zit in je hoofd en in je hart En je bent te verdomd bang om te beginnen Het zit in je hoofd en in je ziel But you just don't know where to go Nu ben je weg.