Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the head and the heart Songtekst: winter song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the head and the heart - winter song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winter song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the head and the heart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the head and the heart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winter song .

Origineel

Tell me something, give me hope for the night We don't know how we feel We're just praying that we're doing this right Though that's not the way it seems Summer gone, now winter's on its way I will miss the days we had The days we had I will miss the days we had The days we had Oh, I'll miss the days we had Loving, leaving, it's too late for this now Such esteem for each has gone Has time driven our season away? Cause that's the way it seems In the world of the speech that is new I'll be back again to stay Again to stay I'll be back again to stay Again to stay I'll be back again to stay

 

Vertaling

Vertel me iets, geef me hoop voor de nacht We weten niet hoe we ons voelen We bidden alleen dat we dit goed doen Hoewel dat niet zo lijkt te zijn De zomer is voorbij, nu is de winter op komst Ik zal de dagen missen die we hadden De dagen die we hadden Ik zal de dagen missen die we hadden De dagen die we hadden Oh, ik zal de dagen missen die we hadden Liefhebben, weggaan, daar is het nu te laat voor Zo'n achting voor elk is verdwenen Heeft de tijd ons seizoen verdreven? Want zo lijkt het In de wereld van de toespraak die nieuw is Ik kom weer terug om te blijven Weer om te blijven Ik kom weer terug om te blijven Again to stay Ik kom weer terug om te blijven