Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the hives Songtekst: abra cadaver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the hives - abra cadaver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van abra cadaver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the hives! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the hives en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals abra cadaver .

Origineel

Ah no what's wrong with me, I got no vision to see. I was the target of a notion of submission see. Oh yeah they needed me, yeah I was the target see. They tried to stick a dead body inside of me. Need no need no alibi. Honestly, I tell no lies. Wanted to stick an office worker inside of me. But I kept breaking free they could not capture me. I pulled maneuvers that were close to savage see. Bad bad. They tried to stick a dead body inside of me. Bad bad. Come again I tell no lies. So now you understand I was a wanted man. The opposition and the bug of a shing hand. But ah no this I see there's nothing wrong with me. There's no deadbeat regime rider inside of me. Need no need no alibi. Honestly, I tell no lies. Tried to stick an office worker inside of me. Need no need no alibi. Honestly, I tell no lies. Wanted nothing stuck in me. Bad bad. The tried to stick a dead body inside of me. Bad bad. Wanted nothing stuck in me

 

Vertaling

Ah nee wat is er mis met mij, ik heb geen visie te zien. Ik was het doelwit van een notie van onderwerping zie. Oh ja ze hadden me nodig, ja ik was het doelwit zie. Ze probeerden een lijk in me te steken. Ik heb geen alibi nodig. Eerlijk, ik vertel geen leugens. Ze wilden een kantoormedewerker in me steken. Maar ik bleef losbreken, ze konden me niet pakken. Ik haalde manoeuvres uit die dicht bij woest waren. Slecht slecht. Ze probeerden een lijk in me te steken. Slecht slecht. Kom op, ik vertel geen leugens. Dus nu begrijp je dat ik een gezocht man was. De oppositie en het insect van een hand. Maar ah nee, dit zie ik, er is niets mis met mij. Er zit geen klaploper in mij. Ik heb geen alibi nodig. Eerlijk, ik vertel geen leugens. Probeerde een kantoormedewerker in me te steken. Hoeft geen alibi. Eerlijk, ik vertel geen leugens. Wilde niets in me stoppen. Slecht slecht. Ze probeerden een lijk in me te steken. Slecht slecht. Ze wilden niets in me stoppen.