Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the hives Songtekst: hail hail spit n drool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the hives - hail hail spit n drool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hail hail spit n drool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the hives! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the hives en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hail hail spit n drool .

Origineel

I took time to think things over - time I didn't want to spare.. Cause someone told me I had things to fix - things I didn't wanna repair.. So I was talked into sitting quietly thinking bout the things I'd done.. Didn't like it so I said wisely oh hell!. Where's my fun?. Hail hail spit n'drool.. I liked the way that things were going don't like the way they're going now.. But I'd like to add there is a thing I can do. gonna tell you what, where and when and how.. Hail hail spit n'drool..

 

Vertaling

Ik nam de tijd om over dingen na te denken, tijd die ik niet wilde missen... Omdat iemand me zei dat ik dingen moest herstellen, dingen die ik niet wilde herstellen... Dus werd ik aangepraat om rustig te zitten nadenken over de dingen die ik had gedaan. Dat beviel me niet, dus ik zei wijselijk, oh, de hel! Waar is mijn plezier? Hail hail spit n'kwijl... Ik hield van de manier waarop dingen gingen, maar niet van de manier waarop ze nu gaan. Maar ik wil er graag aan toevoegen dat ik iets kan doen. Ik vertel je wat, waar, wanneer en hoe. Hail hail spit n'kwijl...