Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the hives Songtekst: hail hail spit n’ drool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the hives - hail hail spit n’ drool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hail hail spit n’ drool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the hives! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the hives en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hail hail spit n’ drool .

Origineel

[Verse 1] I took time to think things over Time I didn't want to spare 'Cause someone told me I had things to fix Things I didn't want to repair [Verse 2] So I was talked into sitting quietly Thinking 'bout the things I'd done Didn't like it, so I said wisely "Where's my fun?" [Refrain] Hail hail spit 'n' drool! [Verse 3] I liked the way that things were going Don't like the way they're going now But I'd like to add there is a thing I can do Going to tell you what, where, when, and how [Refrain] Hail hail spit 'n' drool!

 

Vertaling

[Verse 1] Ik nam de tijd om over dingen na te denken Tijd die ik niet wilde missen Cause someone told me I had things to fix Things I didn't want to repair [Vers 2] So I was talked into sit still Nadenkend over de dingen die ik had gedaan Ik vond het niet leuk, dus ik zei wijselijk "Waar is mijn plezier?" [Refrein] Hail hail spit 'n' kwijl! [Verse 3] I liked the way that things were going Don't like the way they're going now Maar ik wil er graag aan toevoegen dat er een ding is dat ik kan doen Ik ga je vertellen wat, waar, wanneer, en hoe [Refrein] Hail hail spit 'n' kwijl!