Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the hives Songtekst: supply and demand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the hives - supply and demand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van supply and demand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the hives! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the hives en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals supply and demand .

Origineel

My boss he's a probable bore.. Put me hands and knees on scrubable floor.. Do it right receive the lions share bliss.. Know all too well just where that ration is.. Learned a lot about the company doe.. Learned less about receiving it though.. Saw how it came to those who always sat pretty.. Don't need it.. Supply and demand.. My girl had a probable cause or so she said and took a probable pause.. I was dumped for occupying her time.. I asked her why and what was next in line.. She said "Shiny hair that's my life ambition. but I'll devote my time to a new omission the rizzle-razzle kitsch of paranoid city".. Don't need it.. Supply and demand.. Supply and demand..

 

Vertaling

Mijn baas is een waarschijnlijke boring... Zet me op handen en knieën op een schrobbare vloer... Doe het goed, ontvang het leeuwendeel... Ik weet maar al te goed waar dat rantsoen is. Ik heb veel geleerd over het bedrijf... Maar minder over het ontvangen. Zag hoe het terecht kwam bij hen die altijd mooi zaten... Hebben het niet nodig. Vraag en aanbod. Mijn meisje had een waarschijnlijke reden of zo zei ze en nam een waarschijnlijke pauze... Ik werd gedumpt omdat ik haar tijd in beslag nam. Ik vroeg haar waarom en wat het volgende was. Ze zei: "Glimmend haar, dat is mijn levensambitie. Maar ik zal mijn tijd besteden aan een nieuw verzuim, de rizzle-razzle kitsch van paranoïde stad"... Ik heb het niet nodig. Vraag en aanbod... Vraag en aanbod...