Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the human league Songtekst: cruel young lover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the human league - cruel young lover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cruel young lover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the human league! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the human league en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cruel young lover .

Origineel

Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Just because you can You treat me like a fool But just because you can Don't make it right Can it be so hard To be a little kind And you could be here With me tonight I've got feelings Don't be unkind Feelings Don't be unkind Feelings Stay with me tonight You've been stealing That's so unkind Stealing A heart, a mind Stealing Stay with me tonight Cruel young lover Blow your mind out Time will come when You will find out Time will take your cruel power away Cruel young lover Try to stand out Will it always pay To bland out? Time will take your cruel power away Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Once again you're gone Somewhere in the night Disappearing Leaving me alone The lure of city streets The pull of unknown souls The overpowering draw Of the unknown You've been stealing That's so unkind Stealing A heart, a mind I'm appealing Stay with me tonight Cruel young lover Hit the action Can you live on your attraction Time may take your cruel power away Cruel young lover Try to stand out Will it always pay To bland out? Time will take your cruel power away Cruel young lover Ah ah ah ah Ah ah ah ah Ah ah ah ah Do you hear me? Cruel young lover Do you hear me? Do you hear me? Cruel young lover Do you hear me? Cruel young lover Do you hear me? Do you hear me? Cruel young lover Ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah Do you hear me? Cruel young lover Ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah Do you hear me? Cruel young lover Ah ah ah ah ah That's so unkind Do you hear me? That's so unkind Do you hear me? That's so unkind Cruel young lover That's so unkind Do you hear me? Do you hear me? Do you hear me? Ah ah ah ah ah Cruel young lover That's so unkind Do you hear me? That's so unkind That's so unkind Do you hear me? That's so unkind Do you hear me? Do you hear me? Cruel young lover Cruel young lover Do you hear me? Thief Do you hear me? Thief Do you hear me? That's so unkind That's so unkind

 

Vertaling

Hoor je me? Hoor je me? Hoor je me? Hoor je me? Hoor je mij? Hoor je me? Gewoon omdat je het kan Je behandelt me als een dwaas Maar alleen omdat je het kan maakt het nog niet goed Kan het zo moeilijk zijn Om een beetje aardig te zijn En je zou hier kunnen zijn Met mij vanavond I've got feelings Wees niet onaardig Gevoelens Wees niet onaardig Gevoelens Blijf vannacht bij me Je hebt gestolen Dat is zo onaardig Stelen van Een hart, een geest Stelen Blijf vannacht bij me Wrede jonge minnaar Blaas je geest uit De tijd zal komen wanneer Je erachter zult komen De tijd zal je wrede kracht wegnemen Wrede jonge minnaar Probeer op te vallen Zal het altijd lonen Om te vervagen? De tijd zal je wrede kracht wegnemen. Hoor je me? Hoor je me? Hoor je me? Hoor je mij? Hoor je mij? Hoor je mij? Hoor je me? Opnieuw ben je weg Ergens in de nacht Verdwenen Mij alleen latend De verlokking van de straten van de stad De aantrekkingskracht van onbekende zielen De allesoverheersende aantrekkingskracht van het onbekende Je hebt gestolen Dat is zo onvriendelijk Stelen van Een hart, een geest Ik doe een beroep Blijf vannacht bij me Wrede jonge minnaar Ga voor de actie Kun je leven van je aantrekkingskracht De tijd kan je wrede kracht wegnemen Wrede jonge minnaar Probeer op te vallen Zal het altijd lonen Om te vervagen? De tijd zal je wrede kracht wegnemen Wrede jonge minnaar Ah ah ah ah Ah ah ah ah Ah ah ah ah Hoor je me? Wrede jonge minnaar Hoor je me? Hoor je mij? Wrede jonge minnaar Hoor je me? Wrede jonge minnaar Hoor je me? Hoor je me? Wrede jonge minnaar Ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah Hoor je me? Wrede jonge minnaar Ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah Hoor je mij? Wrede jonge minnaar Ah ah ah ah ah Dat is zo onvriendelijk Hoor je me? Dat is zo onvriendelijk Hoor je me? Dat is zo onvriendelijk Wrede jonge minnaar Dat is zo onvriendelijk Hoor je me? Hoor je me? Hoor je me? Ah ah ah ah ah Wrede jonge minnaar Dat is zo onaardig Hoor je me? Dat is zo onvriendelijk Dat is zo onvriendelijk Hoor je me? Dat is zo onvriendelijk Hoor je me? Hoor je me? Wrede jonge minnaar Wrede jonge minnaar Hoor je me? Dief Hoor je me? Dief Hoor je me? Dat is zo onvriendelijk That's so unkind