Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the impressions Songtekst: can’t you see

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the impressions - can’t you see ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can’t you see? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the impressions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the impressions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can’t you see .

Origineel

Can't you see That I still love you By the way I act when your near Woah-oh-oh though you hurt me And don't deserve me Yet I Still love you dearly And can't you see My heart is longing For a kiss from you, so sweet I'm so lost, and so lonely, lonely, lonely And sometimes You haunt my sleep I'm a ship that's tossed and driven Under a thundering cloud above But, some day I'm gonna drop my anchor In the harbours of your love And we'll go sailing, just keep on sailing Sailing, sailing, on the breakers of our love And can't you see That I still love you By the way I act when your near Woah-oh-oh though you've hurt me And don't deserve me, you don't deserve me Yet I Still love you dearly And can't you see That I still love ya, I still love ya Can't you see That I still love ya, I still love ya Can't you see

 

Vertaling

Kan je niet zien dat ik nog steeds van je hou Door de manier waarop ik me gedraag als je in de buurt bent Woah-oh-oh hoewel je me gekwetst hebt En me niet verdient Toch hou ik Still love you dearly En kan je niet zien My heart is longing Naar een kus van jou, zo lief Ik ben zo verloren, en zo eenzaam, eenzaam, eenzaam En soms spook jij door mijn slaap Ik ben een schip dat heen en weer wordt geslingerd Onder een donderende wolk daarboven Maar, op een dag zal ik mijn anker laten vallen In de havens van jouw liefde En we zullen gaan zeilen, gewoon blijven zeilen Zeilen, zeilen, op de brekers van onze liefde And can't you see Dat ik nog steeds van je hou Door de manier waarop ik me gedraag als je in de buurt bent Woah-oh-oh though you've hurt me En me niet verdient, je verdient me niet maar toch Still love you dearly And can't you see Dat ik nog steeds van je hou, ik hou nog steeds van je Kun je niet zien Dat ik nog steeds van je hou, ik hou nog steeds van je Kun je niet zien