Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the impressions Songtekst: don’t let it hide

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the impressions - don’t let it hide ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t let it hide? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the impressions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the impressions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t let it hide .

Origineel

If you wanna get away, from me If you don't care to be by my side If things to you aren't like they used to be Don't let it hide Don't let it hide Speak your mind if we can't get along That's what I believe in If you're not happy though a we are strong Don't let it hide Don't let it hide When you kiss me thrills go down my back But I've got a feeling it's just an act Sometimes you make me wonder if you're really true And if it worries me, the way it worries you If you wanna get away, from me If you don't care to be by my side If things to you aren't like they used to be Don't let it hide Don't let it hide Speak to me if we can't get along That's what I believe in If you're not happy though a we are strong Don't let it hide Don't let it hide Don't let it hide Don't let it hide Don't let it hide

 

Vertaling

Als je weg wilt, van mij Als je niet aan mijn zijde wilt zijn Als dingen voor jou niet meer zijn zoals ze vroeger waren Laat het je niet verstoppen Laat het je niet verstoppen Zeg wat je denkt als we niet met elkaar kunnen opschieten Dat is waar ik in geloof Als je niet gelukkig bent, maar we zijn sterk Laat het je niet verstoppen Laat het je niet verstoppen Als je me kust lopen de rillingen over mijn rug Maar ik heb het gevoel dat het maar een act is Soms vraag ik me af of je wel echt bent En of het mij zorgen baart, zoals het jou zorgen baart Als je weg wilt, van mij Als je niet aan mijn zijde wilt zijn Als dingen voor jou niet meer zijn zoals ze vroeger waren Laat het je niet verstoppen Laat het je niet verstoppen Spreek tegen me als we niet met elkaar kunnen opschieten Dat is waar ik in geloof Als je niet gelukkig bent, maar we zijn sterk Laat het je niet verstoppen Laat het je niet verstoppen Laat het zich niet verstoppen Laat het zich niet verstoppen Laat het zich niet verstoppen