Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the impressions Songtekst: stay close to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the impressions - stay close to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay close to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the impressions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the impressions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay close to me .

Origineel

Oh baby Can't you see what you're doing to the boy Oh child You have brought me so much joy And I'm so happy To be here by your side Please stay close to me Baby Without your love I just can't exist Oh child You have brought me so much tenderness You make my life seem brighter What was dark has now become lighter Please stay close to me Baby doll, honey child Always be, close to me Baby doll, honey child Always be, close to me And I'm so happy To be here by your side Please stay close to me Baby doll, honey child Always be, close to me Baby doll, honey child Always be, close to me Baby doll, honey child Always be, close to me Baby doll, honey child

 

Vertaling

Oh baby Zie je niet wat je de jongen aandoet? Oh kind Je hebt me zoveel vreugde gebracht En ik ben zo blij Om hier aan je zijde te zijn Blijf alsjeblieft dicht bij me Baby Zonder jouw liefde kan ik niet bestaan Oh kind Je hebt me zoveel tederheid gebracht Jij maakt mijn leven lichter Wat donker was is nu lichter geworden Blijf alsjeblieft dicht bij me Babypop, lief kind Wees altijd dicht bij me Babypop, lief kind Wees altijd dicht bij me En ik ben zo blij Om hier aan je zijde te zijn Blijf alsjeblieft dicht bij me Babypop, lief kind Wees altijd dicht bij me Babypop, liefje Wees altijd dicht bij me Babypop, liefje Wees altijd dicht bij me Baby doll, honey child