Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the impressions Songtekst: too slow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the impressions - too slow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too slow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the impressions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the impressions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too slow .

Origineel

You're too slow Woman, you're too slow Ain't got much time Tell me your mine Woman you're too slow Done messed up my mind Tryin' to figure on love From you all I found You're waiting around Woman, you're too slow You're too slow Woman you're too slow Ain't got much time Tell me you love me Woman you're too slow I got a woman My woman she's too slow Keeps me in pain And it's a dog-gone shame A woman can be too slow Everybody's sayin' Woman you're too slow You're gone dead and buried Before we get married Woman, you're too slow You're too slow! You're too slow You're too slow! You're too slow You're too slow! You're too slow

 

Vertaling

Je bent te traag. Vrouw, je bent te traag Ik heb niet veel tijd Zeg me dat je van mij bent Vrouw je bent te traag Mijn gedachten zijn in de war Tryin' to figure on love From you all I found You're waiting around Vrouw, je bent te traag Je bent te traag Woman you're too slow Ik heb niet veel tijd Zeg me dat je van me houdt Woman you're too slow Ik heb een vrouw Mijn vrouw, ze is te traag Houdt me in pijn En het is een schande Een vrouw kan te traag zijn Everybody's sayin' Woman you're too slow Je bent dood en begraven Before we get married Woman, you're too slow Je bent te langzaam! Je bent te langzaam Je bent te langzaam! Je bent te langzaam. Je bent te traag! Je bent te traag.