Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the impressions Songtekst: wherever you leadeth me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the impressions - wherever you leadeth me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wherever you leadeth me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the impressions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the impressions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wherever you leadeth me .

Origineel

Wherever you leadeth me I will follow Across the water blue Deep or shallow If the way, is dark We'll make it through me and you It may sound a little strange But it's my own thing, own thing, own thing Whatever may be your wants and needs Just call on me My everything belongs to you And you can have it free Understand I love, you so And I mean it sincerely It may sound a little strange But I love you dearly, dearly, dearly Understand I love, you so And I mean it sincerely It may sound a little strange But I love you dearly, dearly, dearly Wherever you leadeth me I will follow Across the water blue Deep or shallow Even if the way, is dark We'll make it through me and you It may sound a little strange But it's my own thing, own thing, own thing

 

Vertaling

Waarheen U mij leidt zal ik volgen Over het blauwe water Diep of ondiep Als de weg donker is We zullen het redden door jou en mij Het klinkt misschien een beetje vreemd Maar het is mijn eigen ding, eigen ding, eigen ding Wat je wensen en behoeften ook mogen zijn Roep me maar Mijn alles is van jou En je mag het gratis hebben Begrijp dat ik zoveel van je hou En ik meen het oprecht Het klinkt misschien een beetje vreemd Maar ik hou zielsveel van je, zielsveel, zielsveel Begrijp dat ik zoveel van je hou En ik meen het oprecht Het klinkt misschien een beetje vreemd Maar ik hou zielsveel van je, zielsveel, zielsveel Waarheen je me ook leidt zal ik je volgen Over het blauwe water Diep of ondiep Zelfs als de weg donker is We zullen het redden door jou en mij Het klinkt misschien een beetje vreemd But it's my own thing, own thing, own thing