Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the incredible string band Songtekst: chinese white 2010 remastered version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the incredible string band - chinese white 2010 remastered version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chinese white 2010 remastered version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the incredible string band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the incredible string band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chinese white 2010 remastered version .

Origineel

The bent twig of darkness Grows the petals of the morning It shows to them the birds singing Just behind the dawning Come dip into the cloud cream lapping I can't keep my hand on the plough Because it's dying But I will lay me down with my arms Round a rainbow And I will lay me down to dream Oh, will your magic Christmas tree be shining Gently all around? Climbing up these figures The sun is tugging at my shoulder And every step I take I think, my feet are getting older I see the crystal dreams unfolding I can't keep my eyes on the book Because it's mouldering But I will lay me down with my arms Round a rainbow And I will lay me down to dream Oh, will your magic Christmas tree be shining Gently all around?

 

Vertaling

Het gebogen twijgje van de duisternis Groeien de bloemblaadjes van de morgen Het toont hen de vogels die zingen Net achter de dageraad Kom dompelen in de wolkencrème Ik kan mijn hand niet op de ploeg houden Want het is stervende Maar ik zal me neerleggen met mijn armen Rond een regenboog En ik zal me neerleggen om te dromen Oh, zal je magische Christmas tree be shining Zachtjes rondom? Klimmend op deze figuren De zon trekt aan m'n schouder En bij elke stap die ik zet denk ik, mijn voeten worden ouder Ik zie de kristallen dromen zich ontvouwen Ik kan mijn ogen niet op het boek houden Want het is aan het vergaan Maar ik zal me neerleggen met mijn armen Rond een regenboog En ik zal me neerleggen om te dromen Oh, zal je magische Christmas tree be shining Zachtjes rondom?