Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the incredible string band Songtekst: my blue tears

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the incredible string band - my blue tears ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my blue tears? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the incredible string band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the incredible string band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my blue tears .

Origineel

Fly ye away from my window, little bluebird Fly ye as far as you can away from here And let not your song fall upon my ear Go spread your blue wings and I'll shed my blue tears For the one that I have loved, she has left me and gone And I'm in no mood for to hear your sad song Bring not your light into my dark blue yellow sunshine Waste not your warmth on the coldness in here Oh trouble me not, go ye elsewhere Go light your blue sky and I'll shed my blue tears For the only one that I have ever loved has gone away I'm in no mood for the sunshine today Go spread your blue wings, light your blue sky I'll shed my blue tears

 

Vertaling

Vlieg weg van mijn raam, klein blauw vogeltje Vlieg zo ver als je kunt weg van hier En laat je lied niet in mijn oor vallen Spreid je blauwe vleugels en ik zal mijn blauwe tranen vergieten Want degene van wie ik heb gehouden, ze heeft me verlaten en is weg En ik ben niet in de stemming om jouw trieste lied te horen Breng je licht niet in mijn donkerblauwe gele zonneschijn Verspil je warmte niet aan de kou hier Oh, val me niet lastig, ga ergens anders heen Ga je blauwe hemel verlichten en ik zal mijn blauwe tranen vergieten Want de enige die ik ooit heb liefgehad is weggegaan Ik ben vandaag niet in de stemming voor de zonneschijn Spreid je blauwe vleugels, ontsteek je blauwe hemel Ik zal mijn blauwe tranen vergieten