Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the isley brothers Songtekst: down low (nobody has to know)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the isley brothers - down low (nobody has to know) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down low (nobody has to know)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the isley brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the isley brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down low (nobody has to know) .

Origineel

Listen girl you want me but he needs you Yet you're tellin' me that everything is cool Tryin' to convince me baby to do as you say Just go along and see things your way [Chorus] And keep it on the down low, nobody has to know We can keep it on the down low, nobody has to know Secret lovers is what you wanna be While making love to him, girl you're silently calling on me What is a man to do in a situation like this? I feel there is something that I don't wanna miss [Chorus: x2] Beautiful you are but you're his by far Comin' by my way drivin' his fancy car Making plans to be in my life forever Tell me, tell me that we'll always be together [Chorus: x2] Listen babe I won't whisper a word

 

Vertaling

Luister meisje jij wilt mij maar hij heeft jou nodig Toch vertel je me dat alles cool is Je probeert me te overtuigen om te doen wat je zegt Just go along and see things your way [Chorus] And keep it on the down low, nobody has to know We can keep it on the down low, nobody has to know Geheime minnaars is wat je wilt zijn Terwijl je met hem vrijt, meisje, roep je stilletjes naar mij Wat moet een man doen in een situatie als deze? Ik voel dat er iets is dat ik niet wil missen [Refrein: x2] Mooi ben je, maar je bent veruit van hem Comin' by my way drivin' his fancy car Making plans to be in my life forever Zeg me, zeg me dat we altijd samen zullen zijn [Refrein: x2] Luister schat, ik zal geen woord fluisteren