Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the isley brothers Songtekst: if you leave me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the isley brothers - if you leave me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you leave me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the isley brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the isley brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you leave me now .

Origineel

[Intro:] Don't go Don't go Oh whoa, don't go, yeah Don't go, you can't leave me now Oh, oh, whoa don't go [Verse 1:] If you leave me now You take away the biggest part of me, oh baby Ooooh no, woman please don't go Ooooh no, I gotta have your lovin' [Verse 2:] And if you leave me now You'll take away the very heart of me, babe Don't break my heart woman Oooh no, no baby, please don't go Oooh no, I want you to stay [Bridge:] Oh listen A love like ours, this love is hard to find How could we let it slip away You see, we come too far, baby To leave it all behind Look around How could we end it all this way (Don't leave me this way) When tomorrow comes and we both regret The things that we said, said today baby Oh yeah, don't leave me Don't leave me, don't leave me, ooh yeah Try and understand baby [Instrumental Break] [Bridge:] Ooooh, baby A love like ours, this love is hard to find They don't have any baby How could we let it slip away, oh it's slippin' baby I feel it slippin' baby, slippin' away We come too far to leave it all behind How could we end it all today Oh when tomorrow comes and we'll both regret The things that we said today, baby I don't want that on me girl [Verse 1:] And oh If you leave me now, you'll take away the biggest The biggest, the biggest part of me Oooh, oh no, don't go baby Oooh, I just want you to stay, shorty Stay baby, stay, stay, stay babe Don't go baby La da da da da da da da da Please don't go No, no, no, no, no, no Oh, I ain't gon' let you leave babe Oh, I'm gonna try my best to stop you baby Oh babe [Ad-Libs] Oh, this is Mr. Biggs baby (don't go) Oh, you know he can't let you do that (don't go) Not this week, not today, not this year (don't go) No way, no no no no no (don't go) No way baby (don't go) Oh you ain't leaving Nobody leaves Mr. Biggs Means you too baby (don't go) Oh yeah (don't go, don't go) Everybody around here know it babe (don't go) Think about your friends (don't go) Think about the neighbors (don't go) Your mother, oh you're father (don't go) Even the Lord baby girl (don't go) What would he say to me (don't go) Whoa, I think he's so embarassed And I ain't gon' have it (don't go) No, not today baby If you leave me now Move, walk away from the door Close that door girl

 

Vertaling

[Intro:] ga niet ga niet Oh whoa, ga niet, ja Don't go, you can't leave me now Oh, oh, whoa don't go [Verse 1:] If you leave me now You take away the biggest part of me, oh baby Ooooh no, woman please don't go Ooooh no, I gotta have your lovin' [Vers 2:] And if you leave me now Dan neem je mijn hart weg, schat Don't break my heart woman Oooh nee, nee baby, ga alsjeblieft niet weg Oooh nee, ik wil dat je blijft [Bridge:] Oh luister Een liefde als de onze, deze liefde is moeilijk te vinden How could we let it slip away Zie je, we zijn te ver gekomen, baby Om het allemaal achter te laten Kijk om je heen. Hoe konden we het zo laten eindigen (Laat me niet zo achter) Als morgen komt en we beiden spijt hebben The things that we said, said today baby Oh yeah, don't leave me Don't leave me, don't leave me, ooh yeah Try and understand baby [Instrumental Break] [Bridge:] Ooooh, baby A love like ours, this love is hard to find They don't have any baby How could we let it slip away, oh it's slippin' baby I feel it slippin' baby, slippin' away We zijn te ver gekomen om het allemaal achter te laten How could we end it all today Oh als morgen komt en we zullen beiden spijt hebben De dingen die we vandaag zeiden, baby I don't want that on me girl [Verse 1:] And oh If you leave me now, you'll take away the biggest Het grootste, het grootste deel van mij Oooh, oh nee, ga niet schatje Oooh, ik wil gewoon dat je blijft, shorty Blijf baby, blijf, blijf, blijf schat Don't go baby La da da da da da da da da da Please don't go Nee, nee, nee, nee, nee, nee Oh, ik laat je niet gaan schat Oh, ik ga mijn best doen om je te stoppen schatje Oh babe [Ad-Libs] Oh, dit is Mr. Biggs baby (don't go) Oh, je weet dat hij je dat niet kan laten doen (ga niet weg) Niet deze week, niet vandaag, niet dit jaar (ga niet) No way, no no no no no no (don't go) No way baby (don't go) Oh you ain't leaving Niemand gaat weg Mr. Biggs Dat betekent jij ook baby (ga niet) Oh yeah (don't go, don't go) Iedereen hier weet het schat (ga niet weg) Denk aan je vrienden (ga niet) Denk aan de buren (ga niet) Je moeder, oh je vader (ga niet) Zelfs de Heer baby meisje (ga niet) Wat zou hij tegen me zeggen (ga niet weg) Whoa, I think he's so embarassed And I ain't gon' have it Nee, niet vandaag schat If you leave me now Move, walk away from the door Sluit die deur meisje