Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the isley brothers Songtekst: summer breeze

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the isley brothers - summer breeze ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer breeze? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the isley brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the isley brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer breeze .

Origineel

[Verse 1] Ah-ha-ha, yeah Summer Breeze, all in my mind Ah-ha, yeah Summer Breeze, all in my mind No-no-no-no, it's all in my mind No-no-no-no, it's all in my mind [Hook] Summer breeze makes me feel fine Blowin' through the jasmine in my mind Summer breeze makes me feel fine Blowin' though the jasmine in my mind [Verse 2] See the curtains hangin' in the window In the evening on a Friday night A little light shinin' through the window Lets me know every-everything's all right [Hook] Summer breeze makes me feel fine Blowin' through the jasmine in my mind Summer breeze makes me feel fine Blowin' though the jasmine in my mind [Verse 3] Sweet days of summer, the jasmine's in bloom July is dressed up and playing her tune When I come home from a hard day's work And you're waitin' there Not a care in the world See the smile awaitin' in the kitchen Through cookin' and the plates for two Feel the arms that reach out to hold me In the evening when the day is through [Hook] Summer breeze makes me feel fine Blowin' through the jasmine in my mind Summer breeze makes me feel fine Blowin' though the jasmine in my mind [Break] Ah, summer breeze

 

Vertaling

[Verse 1] Ah-ha-ha, yeah Summer Breeze, all in my mind Ah-ha, yeah Summer Breeze, all in my mind Nee-nee-nee, het zit allemaal in mijn hoofd Nee-nee-nee-nee, het zit allemaal in mijn hoofd [Hook] Een zomerbriesje maakt dat ik me goed voel Blowin' through the jasmine in my mind Een zomerbriesje maakt dat ik me goed voel Blaast door de jasmijn in mijn hoofd [Verse 2] See the curtains hangin' in the window s Avonds op een vrijdagavond A little light shinin' through the window Lets me know every-everything's all right [Hook] Een zomerbriesje maakt dat ik me goed voel Blowin' through the jasmine in my mind Summer breeze makes me feel fine Blowin' though the jasmine in my mind [Verse 3] Sweet days of summer, the jasmine's in bloom July is dressed up and playing her tune When I come home from a hard day's work And you're waitingin' there Not a care in the world Zie de glimlach wachten in de keuken Door het koken en de borden voor twee Voel de armen die zich uitstrekken om me vast te houden In the evening when the day is through [Hook] Summer breeze makes me feel fine Blowin' through the jasmine in my mind Summer breeze makes me feel fine Blowin' though the jasmine in my mind [Break] Ah, zomerbriesje