Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the isley brothers Songtekst: tears

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the isley brothers - tears ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tears? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the isley brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the isley brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tears .

Origineel

Thank you, baby For the years you've given me For each beat of my heart For every breath I breathe Thank you, sweetie For the best times of my life Through the good, through the bad You were always by my side I never thought I meet someone Who loves unselfishly But I appreciate the way you loved And sacrificed for me I can't hold back these tears Let me cry (although a man's not suppose to cry) If I hold back my tears I'll just die (you've given so much to my life) Thank you, lady For the joy you bring to life When I thought all was lost and gone You brought hope back in sight Thank you, honey For being my best friend When I thought no one understood You would always understand I used to think that I knew love And what true love should mean Now I know that I did not know much 'cause you taught me everything I can't hold back these tears Let me cry (although a man's not suppose to cry) If I hold back my tears I'll just die (you've given so much to my life) God so loved the world That he blessed us all with you And then he gave me a heart Now I'm giving it to you And these tears I cry are tears of joy My happiness, I do rejoice In the love you give unselfishly Your constant sacrifice for me Chorus

 

Vertaling

Dank je, baby Voor de jaren die je me gegeven hebt Voor elke slag van mijn hart Voor elke ademtocht Dank je, liefje Voor de beste tijden van mijn leven Door het goede, door het slechte Je was altijd aan mijn zijde Ik had nooit gedacht dat ik iemand zou ontmoeten Die onzelfzuchtig liefheeft Maar ik waardeer de manier waarop je liefhad en opofferde voor mij Ik kan deze tranen niet tegenhouden Laat me huilen. (hoewel een man niet hoort te huilen) Als ik mijn tranen in bedwang houd zal ik gewoon sterven (je hebt zo veel aan mijn leven gegeven) Dank u, dame Voor de vreugde die je in het leven brengt Toen ik dacht dat alles verloren en weg was Je bracht hoop terug in zicht Dank je, schat Omdat je mijn beste vriend bent Toen ik dacht dat niemand het begreep Jij zou het altijd begrijpen Ik dacht altijd dat ik de liefde kende en wat ware liefde zou moeten betekenen Nu weet ik dat ik niet veel wist want jij hebt me alles geleerd Ik kan deze tranen niet tegenhouden Laat me huilen. (hoewel een man niet hoort te huilen) Als ik mijn tranen in bedwang houd zal ik gewoon sterven (je hebt zo veel aan mijn leven gegeven) God hield zo van de wereld Dat hij ons allemaal met jou gezegend heeft En toen gaf hij mij een hart Nu geef ik het aan jou En deze tranen die ik huil zijn tranen van vreugde Mijn geluk, ik verheug me In de liefde die jij onzelfzuchtig geeft Jouw voortdurende opoffering voor mij Refrein