Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jackson 5 Songtekst: e ne me ne mi ne moe (the choice is yours to pull)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jackson 5 - e ne me ne mi ne moe (the choice is yours to pull) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van e ne me ne mi ne moe (the choice is yours to pull)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jackson 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jackson 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals e ne me ne mi ne moe (the choice is yours to pull) .

Origineel

[Verse 1: Jermaine] Ah, listen to me, baby Musical chairs, you see, my dear, ain't ever been my thing Shuffleboard to me, you see, it just ain't the same Well, tic-tac-toe has got to go It truly has become a bore Checkers games, I've lost my last And I don't wanna lose no more [Pre-Chorus: MIchael + Jackson 5] Now, you can keep on playing hide and seek And things like blind man’s bluff But tricks are made for kids, baby But the name of the game is love, oh [Chorus] E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full? [Verse 2: Jermaine] Now I believe in lovin’ hard Don't care about games or money I believe in being love rich So I've never been love poor, honey Playing the field behind my back And to my face saying that you're true That's the game foolish kids Baby, not for me and you [Pre-Chorus: MIchael + Jackson 5] So, don't keep your feelings hid If you want me, tell me so Can't you see tricks are made for kids And these kids have got to go, oh [Chorus] E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full? [Michael] Oh, ooh yeah, na na na na, yeah, ooh ooh [Jermaine + (Jackson 5)] So, come on, honey, come kiss me and dream I'm not make-believe (I'm the real thing) I've got all the riches, baby And I'm here to please [Michael] So, stop your fooling around Push has come to shove Throwing out the games of yesterday Now the name of the game is love, oh [Chorus] E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full?

 

Vertaling

[Verse 1: Jermaine] Ah, luister naar me, baby Muzikale stoelen, zie je, mijn liefste, is nooit mijn ding geweest Shuffleboard voor mij, zie je, het is gewoon niet hetzelfde Wel, tic-tac-toe moet weg Het is echt een saaie boel geworden Checkers games, ik heb mijn laatste verloren En ik wil niet meer verliezen [Pre-Chorus: Michael + Jackson 5] Nu, je kunt verstoppertje blijven spelen En dingen zoals blindemannetjes bluf Maar trucs zijn gemaakt voor kinderen, baby Maar de naam van het spel is liefde, oh [Chorus] E-ne-me-ne-mi-ne-moe, de keuze is aan jou Wil je spelletjes blijven spelen Of neem je dit hart in zijn geheel? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, de keus is aan jou om te trekken Wil je spelletjes blijven spelen Of neem dit hart in vol? [Verse 2: Jermaine] Now I believe in lovin' hard Don't care about games or money I believe in being love rich So I've never been love poor, honey Playing the field behind my back En in mijn gezicht zeggen dat je de ware bent Dat is het spel, dwaze kinderen Baby, not for me and you [Pre-Chorus: MIchael + Jackson 5] So, don't keep your feelings hid Als je me wilt, zeg het me dan Zie je niet dat trucjes voor kinderen zijn gemaakt And these kids have got to go, oh [Chorus] E-ne-me-ne-mi-ne-moe, de keus is aan jou om te trekken Wil je spelletjes blijven spelen Of neem dit hart in vol? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, de keus is aan jou om te trekken Wil je spelletjes blijven spelen Of neem dit hart in vol? [Michael] Oh, ooh yeah, na na na na, yeah, ooh ooh [Jermaine + (Jackson 5)] So, come on, honey, come kiss me and dream I'm not make-believe (I'm the real thing) I've got all the riches, baby And I'm here to please [Michael] So, stop your fooling around Push has come to shove Gooi de spelletjes van gisteren weg Nu is de naam van het spel liefde, oh [Chorus] E-ne-me-ne-mi-ne-moe, de keuze is aan jou om te trekken Wil je spelletjes blijven spelen Of neem je dit hart in zijn geheel? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, de keuze is aan jou om te trekken Wil je spelletjes blijven spelen Or take this heart in full? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full? E-ne-me-ne-mi-ne-moe, the choice is yours to pull Do you wanna keep on playing games Or take this heart in full?