Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the jayhawks Songtekst: will i see you in heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the jayhawks - will i see you in heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van will i see you in heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the jayhawks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the jayhawks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals will i see you in heaven .

Origineel

[Intro] 1, 2, 3, 1, 2 [Verse 1] We were so close together Yeah, you felt like a brother to me Searching for a little bit of truth But I found that it was living inside of you Thought we could live forever But there's more to life than we'll ever know Tell me, why'd you have to leave so soon When I've got a thousand questions to ask of you? (Ask of you) [Chorus] Will I see you in heaven? Shine your light from above With your love I am never alone Won't you carry me? Won't you carry me home? [Verse 2] Well, if faith is the answer Can you spare some to help guide me through? Swim across the ocean for a sign Though you're gone You're always going to be a friend of mine (Friend of mine) [Chorus] Will I see you in heaven? Shine your light from above With your love I am never alone Won't you carry me? Won't you carry me? Will I see you in heaven? Will I see you in heaven? With your love I am never alone Won't you carry me? Won't you carry me home?

 

Vertaling

[Intro] 1, 2, 3, 1, 2 [Verse 1] We were so close together Yeah, you felt like a brother to me Searching for a little bit of truth But I found that it was living inside of you Thought we could live forever Maar er is meer in het leven dan we ooit zullen weten Zeg me, waarom moest je zo snel weg? Als ik duizend vragen heb om aan jou te stellen? (Ask of you) [refrein] Zal ik je in de hemel zien? Schijn je licht van boven Met jouw liefde ben ik nooit alleen Wil je me niet dragen? Wil je me niet naar huis dragen? [Vers 2] Wel, als geloof het antwoord is Kun je wat missen om me er doorheen te leiden? Zwem over de oceaan voor een teken Al ben je weg Je zult altijd een vriend van me zijn. (Vriend van mij) [refrein] Zal ik je in de hemel zien? Schijn je licht van boven Met jouw liefde ben ik nooit alleen Wil je me niet dragen? Wil jij mij niet dragen? Zal ik je zien in de hemel? Zal ik je in de hemel zien? Met jouw liefde ben ik nooit alleen Wil jij me niet dragen? Wil jij me niet naar huis dragen?